Liam är inte försäkrad

Tjena mors!

Herre min gud, så kvavt det är idag! Hoppas att det blir regn och åskväder, så det går att andas och leva igen. I förrgår brände jag mig som tusan! Jag såg ut som ett stoppljus igår när jag jobbade 😅.

Jag tänkte prata om en sak som gör mig urbota galen. Det gäller försäkring. I över 3års tid har vi försökt få Liam försäkrad, meeeen inget försäkringsbolag vill försäkra honom. Just nu håller vi på med Folksam, så hoppas verkligen dom godkänner, annars vet jag inte vad jag gör. Bara för att ett barn föddes med komplexa hjärtfel, så är han inte värd att ha försäkrad tydligen. Det är som att sjuka barn inte är värda nånting. Det gör mig galen!

Det är sjukt att vi lever på 2020 och sjuka barn får ingen försäkring. Mitt mål var att han skulle vara försäkrad innan han fick sina diagnoser, men nä. Nu har alltså Liam två diagnoser utan att han är försäkrad. Nu handlar inte allt om pengar, men man går miste om så otroligt mycket när han inte är försäkrad.

Hur svårt ska det vara? Jag förstår inte! Och jag vet att vi heller inte är ensamma om detta. Har läst i tidningar att barn med hjärtfel inte får någon försäkring. Det är skandal rent ut sagt! Och ännu en gång är det bevisat att samhället är så pass inrutat att det bara finns plats för folk/barn utan sjukdomar och avvikelser.

Ni som är i samma sits eller nån som har nåt tips på hur vi kan göra?

Hjälplösa föräldrar här..

Gillar

Kommentarer

Rebecca,
Vad frustrerande! Vet inte vad som kan göras men önskar dig verkligen lycka till med detta. Det är så syniskt med försäkringar för det handlar ju först och främst om pengar för bolagen som ger dessa. Det blir så tydligt i ditt fall. Återigen, hoppas att det går bra!
klockrent.info/gps-klocka-for-barn-du-mast
Frozenvanilla
Frozenvanilla,
Vad jobbigt, hoppas att det går bra!
nouw.com/frozenvanilla
jessiFri85
jessiFri85,
Faan vad sjukt!! 🤨 😡
StyrkeKram❣️❣️
nouw.com/jessifri85
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Jag har själv det problemet som är föd med ett alvaligt hjärtfel jag får heller inte försäkras
nouw.com/amandamalmflod
NellieF
NellieF,

Vi kan inte heller försäkra vår dotter som föddes i v.27+2 den 7 oktober i år. Blev chockad när vi fick veta detta, har hundar och försäkring har alltid varit viktigt för mig !🧡

nouw.com/nellief
Anonym
,

Trist. Men hur går ni vidare? Nån försäkring borde gå å få?

Dags för uppdatering?