Jag trodde att han skulle dö

Jag minns allt som igår, allt spelas åter, åter och åter igen upp i mitt huvud.

21 december. Dagen D var här. Det var dags för lille Liam att göra sin livs operation, som skulle ta dryga 9 timmar. Det blev det värsta timmarna i våra liv och jag har aldrig känt mig så tom och handfallen någon gång som då. Att se sitt kött och blod rullas iväg på en bår, utan att ha en minsta aning om man får se honom levande igen ❤️ det kändes som ett begravningståg och tårarna bara rann ner ifrån mina kinder. Jag och viktor gick bakom och höll varandra i hand. Det känns så avlägset, men ändå så nära. Vi la Liam i läkarnas händer och litade fullkomligt på dom.

Mina tankar snurrade i huvudet och jag vet inte vad jag tänkte på tillslut. Där hemma var lilla Wilma och inte ens då kunde vi vara med henne. Att spendera hela julen på ett sjukhus, utan att få fira jul med sina underbara barn,
skär i mig än idag. Dessa sår kmr aldrig läka och ibland gnager det i hela huvudet. Det enda vi gjorde denna dagen, var att åka bil. Vi fixade inget annat. För att dämpa vår ångest och oro, var det bilen som lockande allra mest. Aptiten hade försvunnit för längesen. Vi åkte och vi åkte, timtal. Ibland skämtade vi, ibland var vi allvarliga och ibland grät vi. Det var tur att vi kunde skämta mellan varven, det fick oss att hoppas.

Kroppen ställde in sig på att vi aldrig mer skulle få se honom levande igen. Vi ställde in oss på att åka hem utan
vår älskade son. Vi pratade om att jag skulle börja jobba igen och hur vi ville skulle lösa livet med ett barn.

Vi väntade vårt livs jobbigaste samtal. Varje gång det plingade till i mobilen, hoppade jag till av nervositet. När vi tröttnade på att åka bil, åkte vi till hotellrummet och väntade där. Vi väntade och väntade. Håret stod åt alla håll, färgen i ansiktet var likt ett spöke och tankarna snurrade i vanlig ordning.
Mobilen ringde. Jag svarade. Det var kirurgen. Han överlevde!!!! Det var en lättnad suck vi drog och vi förberedde oss på vad som väntade oss..

Idag är det väldigt svårt för oss att förstå att det var Liam som låg där! Vår glada lilla kille som överlevde operationen och som tillfrisknade på ett hejdundrande sätt. Jag har såå svårt att gå vidare och jag har så svårt att lämna bort han.. jag vill att han bara ska vara i min famn!
❤️❤️

  • Liam
  • 680 visningar
  • Nära Tranås

Gillar

Kommentarer

arvidssontove
arvidssontove,
Så skönt att allt löste sig!! Läskigt det där..
nouw.com/arvidssontove
bolmgren
bolmgren,
Riktigt läskigt! Usch
nouw.com/bolmgren
elin,
Åh så hemskt<3
devote.se/johnssons
bolmgren
bolmgren,
Verkligen :/
nouw.com/bolmgren