Han ska avgiftas

God kväll!

Pappa viktor har precis lagt två helt genomtrötta barn och vi hoppas på att det ska bli en bra natt i natt 👌. Har ätit tacos och nu blir det mys framför tvn. Jag har faktiskt en jobbhelg framför mig och tro de eller ej, men det ska bli så skönt! Behöver definitivt åka iväg för att rensa tankarna lite.

Jag och Liam har inte gjort många knop idag. Vi har varit så trötta! Det blev filmmys. Försökte lägga Liam tre gånger idag, men han vägrar verkligen att sova i sin säng på dagarna, trots att han var vråltrött efter nattens bravader. Jag tog in han i bilen och han somnade på två sekunder! Tänk att bilar kan vara sånt sömnmedel 😍

Jag minns inte om det var igår eller om det var idag, som jag beställde lite grejer till Liam. Har skrivit i ett tidigare inlägg om att autistiska barn har massa gifter i sig, därav deras beteende. En tjej hörde av sig till mig och sa hur mkt bättre sin son hade blivit. Vi har kommit till den gränsen nu, att inget hjälper, så nu tänkte vi prova denna metoden och se om det hjälper. Hjälper det, så hjälper det, hjälper det inte, så gör det inte. Då har vi i alla fall försökt 👌 Det är c - vitamin, silver och något mer.

Brukar era barn somna lätt i bilen? 🙂

  • Liam
  • 1 392 visningar

Gillar

Kommentarer

nazimasmatochhem
nazimasmatochhem,
Kikar in & önskar er en fin helg, trots jobb. Ibland är det säkert skönt slippa fundera på vad man ska göra på helgen om man ändå jobbar. Här nalkas det julmarknad/julfest på ridklubben. Min äldsta dotter som är 12 är med i lussetåget då hon är med i ungdomssektionen där.
nouw.com/nazimasmatochhem
Sagaforsman
Sagaforsman,
Intressant det där med leksakerna och gifterna till autistiska barn!
nouw.com/sagaforsman
bolmgren
bolmgren,
Leksakerna? 😅
nouw.com/bolmgren
Sagaforsman
Sagaforsman,
oj haha missförstod nog!
nouw.com/sagaforsman
artibus
artibus,
Älskar det med leksakerna!
nouw.com/artibus
bolmgren
bolmgren,