Han är som förbytt

God morgon!

Hoppas att ni har sovit gott, för det har inte vi gjort! Enda sen Liam föddes har han bara vaknat på natten för att han var hungrig och inte för att han är pigg. I natt var han vaken mellan 23.30 - 03! Det har aldrig hänt! Arg som ett bi. Givetvis vaknar Wilma också, kom till vår säng och strax därefter gick viktor och Wilma ut till soffan. Liam skulle minsann ha sin mamma för sig själv 😬. Han krånglade, vägrade flaska och skulle allt kolla på babblarna. Att han inte tröttnar.. dom gångerna jag försökte ta bort detta, fick han typ ett utbrott?!

Alltså, vem är han?! Detta är inte Liam! Hur i all sin dar, kan man bli så förändrad? Liam är en glad gosse med sina egenheter, som sover nätterna igenom, äter bra, leker bra och hade kommit långt i utvecklingen. Nu är de precis tvärt om! Det är som han blivit bebis igen! Han vägrar allt, enda gången han går att vara med nuförtiden, är om vi sitter i bilen. Då är han nöjd! Har därmed blivit en del bilåkande den senaste veckan.

Jag som mamma sitter här, helt förundrad! Vad är det som har hänt med honom?! Han blir värre för varje vecka hoppas för allt i världen att detta är övergående, för snart är både mitt och Viktors bränsle slut. Kommer aldrig mer vilja gå till sjukhuset med honom och aldrig mer göra nån operation! Såhär ska de inte vara...


  • Liam
  • 797 visningar

Gillar

Kommentarer

Mäklarmorsan
Mäklarmorsan,
Jobbigt. Verkar han inte ha ont eller må dåligt på nåt vis? Låter nästan som något stör honom. Hoppas ni får tillbaka den gamla Liam snart.
nouw.com/mäklarmorsan
bolmgren
bolmgren,
Han har inte ont, men han har blivit grovt traumatiserad pga händelser på sjukhuset och antar att det är där skon klämmer 😬
nouw.com/bolmgren
Mäklarmorsan
Mäklarmorsan,
Fy vad jobbigt! Stackarn!
nouw.com/mäklarmorsan