Det känns som världen är i krig

God morgon god morgon!

Det känns som denna världen befinner sig i krig. Alla länder (utom Sverige) är stängda och har stängt ner gränserna. Allt för att förhindra ett virus. Det känns konstigt. Att man måste stänga ner hela länder för att förhindra ett virus. En del tkr att allt är överdrivet, men överdriver man om man stänger ner hela länder? Det känns som att dom inte säger hela sanningen.

En grej som skrämmer mig är att Lunds sjukhus har haft två coronasmittade utan vetskap och har inte isolerat dom. Detta har gjort att de flesta är smittade på detta sjukhus. TÄNK om vi hade varit i Lund nu med Liam?! Hade inte varit roligt!

En grej jag inte förstår som jag tkr är otroligt komiskt, är att alla är galna över toapapper? Varför just toapapper? Är typ länsat överallt förutom hos oss som bor på landet. Ipren var slut i en månad framöver, samma med handsprit. Undra hur detta ska sluta?!

Vi är i alla fall hemma med barnen denna veckan, så får vi se hur livet ser ut nästa vecka igen. Liam är förkyld och nyser hela tiden, så känns bra att ha de hemma! 😊

Hur gör ni? 😊

  • Allmänt
  • 725 visningar

Gillar

Kommentarer

Saramadelene
Saramadelene,
Jag jobbar men sambon är hemma med barnen <3 .
Krya på er .
nouw.com/saramadelene
jennifermarie
jennifermarie,
Jag håller helt med dig! :O Helt galet alltså!! Vi har sjukstuga sedan i torsdags så vi har satt oss själva i karantän!
nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229