Fan Vilken idiot du är! du är helt dum i huvet... fattar inte att du en gång har vart min bästa vän! just nu äcklar du mig och  du betyder inte ett skit för mig längre! Jag orkar inte nu är gränsen nådd och du kan dra åt helvete din äckliga lilla H**a!

det kanske är jag som är idioten här som inte slog dig när jag hade chansen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

min önskelista!

Pengar

Black OPS II 

hål i tungan 

 

 

mysig vinter bild!Likes

CommentsLikes

Comments

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut?
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
nej, låt det va' som i en film
snälla bli min igen
låt mig va' kvar
ja, låt det va'

Du tar bort min hand ifrån din arm
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän?
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nå't att säga som kan ändra allt
nå't mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va' som i en film
snälla bli min igen
låt mig va' kvar
ja, låt det va'

 

Likes

Comments

Jag vill bort! jag vill inte vara fast här med mina såkallade vänner. jag orkar inte mer, jag sitter här och mår skit för ingenting! Ta mig härifrån jag vill inte vara kvar finns ingen vid min sida längre... jag kan inte sova om nätterna för alla tankar håller mig vaken och i skolan går jag runt och mår dåligt men ingen ser? 

det känns som om att jag inte existerar inte bland dom som betyder mest. jag vill fra och lämna allt bakom mig och aldrig komma hem igen! 

Jag orkar inte mer.. hur länge ska det hålla på tills jag mår bra igen? det känns som om det kommer ta evigheter att hitta tillbaka till stigen igen men jag yrar runt i en skog, jag är vilse i livet och vet inte vad jag ska göra! Nu är klockan 23:00 och jag ska försöka få lite sömn inatt! 

Imorgon kommer det en ny ursäkt för att inte behöva gå till skolan men jag vill inte dit. jag är sjuk men inte på det fysiska sättet men på det psykiska? kan man sjukanmäla sig för det? lixom bara hej jag kommer inte idag för att jag mår psykist dåligt och orkar inte gå upp? eller funkar det? 

Men nu ska jag "sova" blir nog ligga vaken och stirra i taket i några timmar eftersom jag kan inte gråta?.... 

Likes

Comments

såhär kommer jag se ut i helgen som komer då det är halloween kalas! Likes

Comments

Doktorn har inte hört av sig så jag gissar på att det inte är något fel med mig. Blir fan nervös, känner mig trött dygnet runt hur mycket jag en sover. Men skit i det just nu längtar jag som fasiken!!!! ska på Maskerad fest nästa månad och jag tror det kommer bli kul! håller redan på och planerar allt, vad jag ska ha på mig och hur jag ska sminka mig! vill bara få pengar så jag kan köpa allt jag behöver! laughLäääängtar som satan!!!! nej men nu blir det ut på en sista cigg innan man ska sova.... kanske glor på film eller nått äh vi får se vad jag ska göra men godnatt och adjö min kära Blogg!! heart

 

bjuder på en tjusig bildLikes

Comments

kännslan när man bara vill dra från allt och alla! bara dra från detta land och bara vara, jag orkar inte mer känns som att livet har inget att ge som om jag inte har en framtid och allt är bara svart. Vill inte mer! jag struntar snart i vilka jag sårar men jag vill inte snart drar jag om det fortsätter såhär tar nästa tåg och får se vart jag hamnar... ge mig pengar så jag kan dra!!!!  vill inte mer jag orkar inte snart säger jag heidå och lämnar allt bakom mig och låser in mig på mitt rum och stannar här tills jag mår bättre.... Vill hoppa av skolan men jag vill inte göra min familj besviken eller mina vänner! jag har inget emot dom i min klass dom älskar jag och jag skulle inte lämna dom för 5öre! men det måste ta slut kan inte fortsätta plåga mig själv såhär längre.......

Likes

Comments

känner mig fångad i en labyrint och hittar inte min väg ut... vill inte sitta fast längre. gråter dagligen innombords och känner att jag vill bort från allt och alla.... orkar inte mer, vill hoppa av skolan för den går mig på nerverna. Jag mår dåligt både psykiskt och fysiskt, JAG ORKAR INTE! vill bara ligga hemma och stirra in i väggen, vill inte visa mig ute. allt är fel med mig.

Är sjukt skoltrött och orkar ingenting!!!!!!! vill tillbaka då man inte brydde sig om något, vill tillbaka till barndomen!  vill 2 år tillbaks och få tillbaka vänner jag har förlorat vill ha tillbaka min bästa vän som jag trodde alltid skulle stå på min sida men dom tankarna försvann för ett bra tag sen och jag saknar allt!  vill inte bli äldre... vill att tiden ska stanna så jag får hitta ut med den tid jag behöver och vill inte springa, vill att allt ska gå i min takt men tiden springer före!!


 

Likes

Comments

idag har jag varit ho doktorn och tömt mig på blod..*snyft* hoppas jag får svar nu om varför jag skakar och är trött hela tiden... hoppas det inte är nått fel men det borde vara det om jag mår såhär?... har inte sovit bra en ända natt på snart en månad och känner att det skulle behövas nu!Likes

Comments