At the office

Flowergirls

#1 afterblom

Det är fredaaag! Så najs! Såhär har min dag sett ut. Mycket blommor, en del tid framför datorn och massa lyft/fix.

Jag fick en fråga på bloggen igår om vad jag jobbar med egentligen. Och ja, haha, det är en himla bra fråga... Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla min position på Söders Blommor. Men det är min mammas företag där jag har jobbat lite till och från sedan jag var ca 14år. Jag gör lite allt möjligt! Vissa dagar står jag i kassan och andra dagar så är jag på lagret eller bygger hyllor. Men just nu så sysslar jag mycket med fotografering för kampanjer, sociala medier och förberedelser inför nyöppningen. Mamma har utvecklat sitt koncept i samband med hennes 25års jubileum. Så nu är det mycket inför vipkvällen, med intervjuer, reklam och självklart med det nya konceptet och nya butiken.

Så ja, jag skulle säga att jag är lite allt-i-allo. Jag både bygger och kånkar lådor, men jag sitter också med i möten och hjälper mamma med allt hon kan tänkas be om.

Ha en trevlig helg nu allihopa! Puss

Likes

Comments

Bilder från jobbet.

Idag har vi haft möte om koncept, fått leverans på gigantiska tuppar, fotograferat till annons och kånkat lådor. En dag närmre öppning!

Ikväll ska jag träffa Tilda.

Likes

Comments

Inläggen är korta och luddiga. Jag är trött och upptagen. Så dessa små glimtar ur vardagen får duga.

Här ser ni dagens glimt från morgonen. Sigges famn och mina lakan från Ernst.

Idag så är Söders blommor stängt och hela familjen ska jobba med ombyggnaden. Mamma och pappa var gulliga och gav mig lite sovmorgon men det är snart dags att ta sig ner till byggkaoset.

Likes

Comments

Flashback till Australien med dagens frukost.

Gröt med frukt. Men nu med snödrivor som utsikt istället för strand.

Likes

Comments

Me and my facemask.

Hello! Idag har jag varit ledig. Dagen har spenderats hos Sixtens morföräldrar. Det var mycket trevligt!

Imorgon ska jag jobba. På torsdag stängs mammas butik i en vecka så att de sista bitarna kan falla på plats. Så för er som bor i Växjö: missa inte 2mars! Då är det nyöppning på Söders Blommor!

Tisdagskvällen innebar ansiktsmask och Younger. Hur bra serie förresten?? Om ni inte har sett den än så måste ni titta nu med en gång. Finns på tv4play!

Likes

Comments

Bilder på Växjö och bilder på mig. Classic.
Hoppas att er söndag har varit spektakulär!
Puss

Likes

Comments

Bilder som legat på lager.

Helluuu. Dagen har spenderats utanför Gbg där vi firade min morbror som fyllde 30 år. Jag var för upptagen med att ha det trevligt istället för att fotografera så ni får njuta av lite TB bilder.

Jag önskar er alla en mysig alla hjärtans dag! Puss hej

Likes

Comments

Instagram@hannabolander

Subscribe