Nytt i bokhyllan

I tisdags var jag och shoppade och då hittade jag denhär boxen för ett riktigt bra pris! Då kunde jag ju såklart inte låta bli. Speciellt när det var sista boxen dom hade inne.

Sen idag kom pappa hem med en ny bokhylla till mig. Det behövdes verkligen kan jag säga. Denhär är mycket större än min gamla så nu får jag plats med fler nya böcker! Satt faktiskt nu ikväll och bestämde vilka jag ska ha så det bara är och beställa imorgon, haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Recensioner


Författare: Kiera Cass
Antal sidor: 327
Förlag: Harper Collins
Språk: Engelska
Utgivningsår: 2012
Serie: The selection #1


Handling: *från goodreads*

In a world of glittering gowns and priceless jewels the Selection is the chance of a lifetime: to compete for gorgeous Prince Maxon's ear. But for America Singer it means turning her back on her secret love, and leaving home for a prize she doesn't want.

Then America meets Maxon and all her plans start to crumble. Can the life she's always dreamed of compare to a future she never imagined?


Omdöme:

Jag gillade denhär boken riktigt mycket! Det hände lagom mycket igenom hela boken för att vara intressant ända till slutet. Det enda jag hade problem med var några av namnen men annars var den hur bra som helst!

Jag ser fram emot att läsa resten av serien.

Likes

Comments

Recensioner


                                                                                    Författare: Tahereh Mafi

Antal sidor: 364

Förlag: B. Wahlströms

Orginal titel: Ignite me

Språk: Svenska

Utgivningsår: 2014

Serie: Rör mig inte #3

Handling: *från goodreads*

Juliette överlevde en pistolkula i bröstkorgen. När hon vaknar efter att ha svävat mellan liv och död vet hon varken om rebellerna är besegrade eller om Adam eller ens någon av hennes vänner fortfarande lever. Warner har räddat Juliettes liv. Warner, överbefälhavaren. Warner, som hon hatade, men som blev hennes älskare. Warner, Adams bror. Juliettes och Warners kärlek är förbjuden, men omöjlig att kämpa emot. Nu vill Warner slåss vid hennes sida mot Återetablissemanget, och krossa skräckväldet. Men är det verkligen det enda han vill med henne? Tahereh Mafi avslutar sin hyllade trilogi med att ge hopp om framtiden. Terrorn kommer att få ett slut. Men inte förrän en våldsam strid har utkämpats.

Omdöme:

Jag tyckte att boken var rätt bra men väldigt seg. Det kändes som att det inte hände någonting förens i dom sista kapitlena och där hände allting väldigt fort. Men det var väl ett helt okej slut på serien. Även fast det var väldigt förutsägbart vad som skulle hända.

Likes

Comments

Nytt i bokhyllan


I veckan fick jag hem dom tre andra böckerna jag beställde. The Raven boys, Prodigy och Red queen!

Likes

Comments

Nytt i bokhyllan

Idag fick jag hem den första av dom fyra böckerna jag beställde för någon vecka sen. Och självklart var det nya Harry Potter boken! Nu måste jag bara läsa dom fyra jag har kvar innan jag kan läsa denhär!

Likes

Comments

När jag bestämde vad jag skulle ha som läsmål i år tyckte jag att jag var ganska snäll mot mig själv men oj vad fel jag hade! Nu är det bara 4 månader kvar av det här året och jag har 33(!!!) böcker kvar att läsa innan jag når mitt mål. Helt sjukt! Ska försöka att verkligen ta tag i läsandet nu så jag iallafall kommer i närheten av 50 stycken.

2016 Reading Challenge

2016 Reading Challenge
Friida has read 17 books toward their goal of 50 books.
hide

Likes

Comments

Allmänt

​Satt och googlade runt lite och hittade en helt ny sida (för mig) som sålde böcker. Så jag testade att skicka efter 4 stycken böcker därifrån. Hoppas dom kommer fram bara eftersom det var en engelsk sida. Men jag är riktigt taggad på alla! Kan ni gissa vilka jag köpt? 😉

Likes

Comments