Sara har en plan för att hålla erotiken och passionen igång i sitt äktenskap. Handlingen utspelar sig från första dejten med John och den första förälskelsens passionerade sex, genom småbarnsår, till femårs- dagen utan sex vidare till ett härligt sexliv runt tioårsdagen. Då inträffar det som inte får ske.

Som jag bäddar får jag ligga handlar lika mycket om relation som om sex. Texterna är erotiska och
upphetsande både för kvinnor och för män. Faktum är att boken kan användas både som tips och som inspiration i ditt eget förhållande.

Jag fick den här e-boken tillskickad till mig från type & tell, som är en självpubliceringstjänst. 'Som jag bäddar får jag ligga' är en 172 sidor lång novell fullspäckad med erotik, romantik och vardagsliv. Man får följa Sara och John och deras väg genom livet tillsammans, de får barn, de gör karriär och har svårt att hinna med ett spännande sexliv men framför allt; vardagen tar över. Så bestämmer de sig för att göra allt de kan för att få tillbaka gnistan och ha ett spännande sexliv igen.

Det är en intressant berättelse, då jag tror att många faktiskt kan känna igen sig i många av dom sakerna som Sara och John går igenom och i dom problem som de möter. Sara är en stark kvinna med en hög position på jobbet och som inte skäms utan tar det hon vill ha. Dock skulle jag vilja ha lite mer gestaltning i berättelsen. Sara älskar Johns muskler- vilka muskler, tänker jag? Ibland, när jag får mer detaljer och lite fler beskrivningar,så får jag en klarare bild i huvudet. Annars förblir John något av en 'Kendocka' emellanåt.

Man får läsa kortare kapitel om olika händelser i deras liv och tyvärr kan jag tycka att det blev lite hoppigt emellanåt. Men i grund och botten är det en mycket intressant relationshistoria som många säkerligen kan relatera till eller känna igen sig på några av sakerna iallafall. Det förekommer en hel del sex men inget direkt crazy eller banbrytande, utan mest vardagssex som är fullt genomförbart i både sovrum och kopiatorrummet.

3,5/5

Likes

Comments