Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej igen alla fina människor där ute . Hoppas det är bra med er och att ni haft en bra dag idag . Själv är man skapligt förkyld och orkar inte så mycket mer än att bara ta det lugnt och kolla film . Ska nu försöka bli frisk så fort som möjligt för vill kunna baka och julpynta och ha det allmänt mys med nära och kära . Finns inget bättre än att umgås med dom man tycker om och bara göra de allmänt julfint . Jag har dock inte fått den rätta julstämningen än men den kommer väl den med när det börjar närma sig julafton och när snön väl kommit hit .

Likes

Comments

Hej alla vackra och underbara människor 😘hoppas ni mår toppen . Var ett tag sen jag skrev här på bloggen nu senast i maj tror jag . Men nu jäklar ska de bli ändring kan jag säga . Tänker inte ge upp min blogg för älskar och skriva här ,dock har jag inga läsare och inte den bästa och finaste bloggen men det hindrar inte mig . Detta är något jag verkligen vill hålla på med blogga och bara få skriva av mig helt enkelt . Ska försöka göra denna bloggen lite bättre och va duktigare med att uppdatera o.s.v . Är det någon som har några tips hur jag kan få denna blogg att gå runt och bli bättre ??Kommentera gärna eller skicka ett PM :D skulle bli superglad och få lite hjälp .

Likes

Comments

Hejsan alla söta och glada :) Just nu sitter jag och kollar runt på olika online sidor  och hittade en armbands klocka som jag fastnade för  . Tänkte slänga in en bild så får ni se hur den ser ut .  Vad tycker ni?? Snygg klocka va ?:) 

Likes

Comments