Ondskans ansikte av Mats Ahlstedt

Titel: Ondskans ansikte

Författare: Mats Ahlstedt

Recensionsexemplar från: Bokfabriken

Antal sidor: 306

Utgivningsår: 2018

ISBN: 9789176298145

Bokens första mening:

Hon försökte mana fram bilden av honom.

Handling (från bokens baksida):

Ida Neman får ett samtal från sin pappa som hon inte haft kontakt med på över tio år och bestämmer sig för att besöka honom. Framför allt för att få reda på vem som är hennes mamma. Hon som övergav familjen när Ida var ett spädbarn. När Ida kommer dit får hon en chock då hon hittar en död kropp i lägenheten. Men är det verkligen hennes pappa?Profilerare Ella Werner blir inkopplad på fallet, och upptäcker snart att det är en annan man som blivit mördad och att Idas pappa är försvunnen.

Allt ställs på sin spets när Idas dotter Fanny kidnappas av förskolans vikarie. Det visar sig att han är medlem i en nynazistisk organisation. I hans lägenhet hittar Ella en kalender med datumet 29 september inringat och polisen fruktar att ett attentat är planerat mot Bokmässan. Har kidnappningen av Fanny något med attentatet att göra? Vilken roll spelar Idas försvunna pappa? Idas sökande efter dottern ger henne skrämmande insikter om en mörk familjehemlighet. Det är inte bara Fannys liv som står på spel. En hotande katastrof närmar sig och polisen för en intensiv jakt mot klockan.

Ondskans ansikte är den tredje delen i Ahlstedts populära serie om profilerare Ella Werner vid Göteborgspolisen.

Mina tankar om boken:

Spännande bladvändare!

Jag kunde inte lägga ifrån mig boken! Den är spännande, gripande och välskriven med fängslande karaktärer och jag var tvungen att få veta hur allt skulle gå! Under läsningens gång hann jag gå igenom alla möjliga känslor och det kändes som jag var med i historien.

Även denna gång har Mats Ahlstedt lyckats riktigt bra och jag ser verkligen fram emot nästa bok av författaren!

Läs den!

Betyg: 4,5/5 valar!

Finns hos: Adlibris Bokus Cdon Akademibokhandeln

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229