Italienska nätter av Katherine Webb

Titel: Italienska nätter.

Författare: Katherine Webb.

Förlag: Historisk media.

Utgivningsår: 2017.

ISBN: 9789175454405

Recensionsexemplar från: Historisk media

Bokens första mening:

Alla är tvungna att byta tåg i Bari och perrongen fylls av lunkande människor, skrynkliga och sura som om de nyss blivit väckta.

Beskrivning av boken (från bokens baksida):

Unga osäkra Clare Kingsley reser mot sin vilja genom södra Italiens brända landskap. Här ska hon tillbringa sommaren med sin make, som arbetar för den nyrike markägaren Leandro Cardetta. När Clare stiger av tåget känner hon genast den laddade stämningen som råder i den lilla staden Gioia del Colle. För bortom Leandros luxuösa villa har spänningen nått bristningsgränsen. Stadens fattiga arbetare söker desperat efter arbete och mat, många av dem är veteraner från första världskriget. En av dem är Ettore. Då Clares och Ettores vägar korsas försvinner hennes hemlängtan i ett slag. Innan sommaren är slut kommer hjärtan att krossas, våldsam fiendskap gro och omtumlande sanningar att avslöjas. Och Clare kommer att lära sig en läxa för livet...

Mina tankar om boken:

Fängslande och gripande! Fylld med kärlek, ilska och längtan... och en oväntad twist!

Jag hade jättesvårt att lägga ifrån mig boken och den blev utläst på bara ett par dagar. Katherine lyckades verkligen få läsaren att känna allt det som Clare kände och det var svårt att slita sig från hennes värld när boken väl var slut.

Jag har inte tidigare läst några böcker av Katherine Webb, men nu ser jag fram emot att läsa fler av hennes böcker!

Betyg: 4/5 valar 🐳🐳🐳🐳

Boken finns hos bland annat: adlibris och bokus

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229