Eldens arvtagare av Sarah J Maas

Titel: Eldens arvtagare

Författare: Sarah J Maas

Recensionsexemplar från: Modernista

Antal sidor: 566

Utgivningsår: 2017

ISBN: 9789177018223

Bokens första mening:

Gudars, vad det var kokhett i det här värdelösa kungadömet.

Handling från bokens omslag:

Celaena Saradothien har överlevt tre livsfarliga tävlingar och förödande hjärtesorg. Men det har kostat henne nästan allt.

Nu är hon vilsen och trasig inombords, och vill inget hellre än att utmäta hämnd för sin älskade vän som dog under ofattbart grymma omständigheter. Men istället måste hon resa långt bort för att konfrontera en mörk sanning om sitt förflutna - något som fullständigt kan väna upp och ner på hennes liv - och också möta de brutala krafter som vill förslava hennes värld.

Nu måste Celaena uppbåda sin styrka för att bekämpa både sina egna demoner och den allomfattande ondska som hotar.

Mina tankar om boken:

Jag har läst de båda tidigare delarna i Glastronen-serien och båda har fått full pott. Men det var någonting med Eldens arvtagare som gjorde att jag hade lite svårt att komma in i den och jag lade ifrån mig den och tog några andra böcker emellan. Antingen var det bara att jag inte var sugen på denna typ av bok just då, eller så kanske den här börjar lite segare än de tidigare böckerna. Men nu när jag väl tog tag i den igen ångrar jag mig inte, då den mot slutet tog fart och nu kan jag inte vänta tills nästa del kommer ut! Jag älskade fortfarande världen och karaktärerna lika mycket som i de tidigare böckerna och längtar efter att få resa dit igen!

Betyg: 4/5 valar 🐳🐳🐳🐳!

Finns att köpa hos bland annat: Adlibris och BokusGillar

Kommentarer