En förtrollande berättelse om en magiska cirkus som tar sina besökare till helt nya dimensioner i en fullkomligt normal vardag.

Den är storslagen och mer fantastisk än något du någonsin sett, I sin enkla färgskala sker de mest mångfacetterade akter du kan tänka dig. Cirkusen dyker upp lika oförutsett som den försvinner, Ingen vet var den kom ifrån eller var den hamnar näst. Välkommen till Le Cirque des Rêves.

Bakom rökridåerna pågår en magisk duell mellan Celia och Marco. Cirkusen är skådeplatsen för ett slag som utkämpas där det endast är fantasin och viljestyrkan som sätter gränserna.

Deltagarna är dock föga medvetna om vilka odds som står på spel!

Berättelsen är lika magisk som cirkusen den handlar om, En vacker historia med ett oväntat slut.

Jag lovar att separationsångesten blir stor när du läst sista sidan.
Likes

Comments

​Biten, är en fantasybok för alla som tröttnat på den klemighet som de senaste åren lagts sig över genren. 

Huvudkaraktären  är den enda kvinnliga varulven i världen, Elena. Hon är stark, vildsint, driven av sin hunger samtidigt som hennes största dröm är ett helt vanligt liv som författare. Hennes familj är färgad av gamla strider och konflikter, vilka slutligen drar henne tillbaka till flocken. Mötet med mannen som hon en gång älskat men som nu är skyldig till hennes förvandling rör upp gamla känslor och om Elena följer honom förlorar hon sin enda chans till ett normalt liv.

Biten är spännande, våldsam och full av intriger samtidigt som karaktärerna binds samman av kärlek och värme i en svårslagen kombination.

Den är medryckande och den sliter en två delar då man både vill hålla samman flocken men samtidigt ge Elena chansen till det liv hon alltid drömt om.  

Tycker ni om fantasy med lite mera skärpa så läs Biten. 

Likes

Comments