Hej!
Elle - den andra tjejen som skriver - här.
Hoppas du mår bra, för det gör jag just nu! Har precis haft möte med min chef och en ny arbetskollega! Han verkar väldigt smart och erfaren, som att han har fötterna på jorden, vilket är just så man ska ha dem, enligt mig.

Det är även något speciellt med honom. Han har en mild Cerebral Pares, vilket i hans fall visar sig som rörelsesvårigheter i benen. Detta påverkar såklart hans liv, och hans arbete, men han är inte ett dugg nedstämd över det! Han är så stark, och han vet att han kan göra allt han vill oavsett kroppsliga hinder. Att det finns lösningar på allt.

Detta fick mig att börja tänka på hur mycket man tar för givet, och framförallt hur fri man är i sig själv - om man tillåter sig att vara det. Jag hoppas att vi alla någon dag kommer fram till att vi är bra precis som vi är, för är man sig själv och tar hand om varandra så kommer allt att lösa sig till det bästa! Man kan inte vara mer än den man är, så oavsett situation får man acceptera att man har gjort sitt bästa just då, efter sina egna förmågor.

Ett minifilosofiskt inlägg!

/E

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments