Hej alla glada (och ledsna)!
Hoppas dagen har varit snäll mot er, och att ni har haft det lika mysigt som Jen och jag!
Jag åkte hem till Jen på eftermiddagen, och vi började med en promenad i duggregnet. Den vad väldigt uppfriskande, men vi var ganska kalla när vi kom in!
För att få upp värmen och mjukheten i våra kroppar körde vi lite lätt yoga och stretching.
Nu sitter vi här i soffan och halvsover (i alla fall jag, för Jen blev väldigt pigg helt plötsligt och sitter och gör konstiga ljud till sin telefon när hon trycker på fel saker). "Förstår du min frustration just nu?" frågar hon mig medan hon knappar frenetiskt, och jag bara skrattar tillbaka. Våran relation i ett nötskal! Vi stöttar alltid varandra oavsett situation, men har även ordentligt med humor och kan hantera varandra hur bra som helst. Ena sekunden gnäller vi högt på varandra, och nästa viker vi oss av skratt tillsammans.
Människor som Jen träffar man inte varje dag, så om du känner någon som henne - håll fast vid den personen för de är guld värda!

/E

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag vad frukosten sa min fina pojkvän till mig "har du tänkt på hur långt du kommit på de här 2 åren?" Och nej inte direkt eftersom jag alltid varit så hård emot mig själv och allt försökt vara så bra som möjligt på allt även om de gjorde mig sjuk nästan.

Men den senaste tiden har jag börjat ta saker som de kommer och bara njuta av världen och livet. Allt känns så mycket lättare och det är ju på grund av mig själv såklart men mycket på grund av min fina pojkvän och mina vänner men just en av mina vänner som verkligen funnits där i alla lägen är Elle. En vän för livet! ❤

Nu med bara glädje i mitt hjärta ska jag träffa en kompis från jobbet och fika lite och snacka strunt och filosofera livet.

- Jen


Likes

Comments

Hej!
Elle - den andra tjejen som skriver - här.
Hoppas du mår bra, för det gör jag just nu! Har precis haft möte med min chef och en ny arbetskollega! Han verkar väldigt smart och erfaren, som att han har fötterna på jorden, vilket är just så man ska ha dem, enligt mig.

Det är även något speciellt med honom. Han har en mild Cerebral Pares, vilket i hans fall visar sig som rörelsesvårigheter i benen. Detta påverkar såklart hans liv, och hans arbete, men han är inte ett dugg nedstämd över det! Han är så stark, och han vet att han kan göra allt han vill oavsett kroppsliga hinder. Att det finns lösningar på allt.

Detta fick mig att börja tänka på hur mycket man tar för givet, och framförallt hur fri man är i sig själv - om man tillåter sig att vara det. Jag hoppas att vi alla någon dag kommer fram till att vi är bra precis som vi är, för är man sig själv och tar hand om varandra så kommer allt att lösa sig till det bästa! Man kan inte vara mer än den man är, så oavsett situation får man acceptera att man har gjort sitt bästa just då, efter sina egna förmågor.

Ett minifilosofiskt inlägg!

/E

Likes

Comments

Halloj! Jen här, vi är alltså två tjejer som börjat finna oss själva i en lite ny livsstil och tänkte dela med oss av det.

Imorse vaknade jag av vår tupp som gal på morgonen och det var sån lycka att få vakna upp och se att solen tittade fram bakom gardinerna.

Just nu sitter jag med min dagliga kopp kaffe och bara njuter av min rast här på jobbet och samlar på mig lite bra energier och kraft!

Men iallafall hoppas jag att alla känner att de fått en liten ny start om gårdagen kanske inte var den bästa och få börja om och leva!


Likes

Comments