Medveten andning & stresshantering

Automationspartner har valt att satsa på personalvård i form av en höstkickoff med föreläsning & Andningsyoga. I Torsdags hade Michael en viktig föreläsning för dem: Han pratade för ca 50 personer om hur man använder andningen som ett redskap för att hantera stress i livet.

Är det inte konstigt att vår andning kan påverka så mycket mer än vad vi tror. Att vi bär med oss ett verktyg som alltid finns med oss, alla har det. Fattig som rik och framförallt är det ett helt gratis verktyg. Vi tar dock ofta andningen för givet och glömmer bort att nyttja detta fantastiska redskap på rätt sätt. Hade vi lärt oss hur vi tränar upp ett bra andetag samt att vi hade väckt vår medvetenhet kring andetaget så hade vi säkert märkt att hälsofördelarna hade varit många.

Föreläsningen blandades med övningar och teori där publiken blev involverad och själva fick prova på, känna efter hur andningen påverkar oss. Det var en mycket uppskattad föreläsning som följdes upp med hälsofika och ett utmanande pass andningyoga.

Michael tycker alltid det är kul att få dela med sig och öppna upp för nya infallsvinklar och nya tankar hos sina deltagare. Att föreläsa är ett fantastiskt sätt att få dela med sig av olika tips och trix.

Föreläsningen höll till i Hjärt & Lungs fantastiska lokaler. Nu har Michael även dragit igång en ny termin för 4:e året med cirkelgympa och andningsyoga som är väldigt uppskattat utav deltagarna som bara blir fler och fler.

Nu väntas det mycket nya äventyr i både vårt privatliv och i företagslivet. Ni kommer såklart få veta mer framöver.

/Med värme Ronja & Michael <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229