Hej offerkofta!

Oj oj ja nu är det verkligen känsligt. Offerkoftan jag dragit på mig är ruskigt stor. Tur det bor två rätt tydliga karaktärer i mig så den ena kan hålla huvudet högt iaf.

Kör det vanliga rejset, ner med huvudet och jobba till varje pris, sen helt slut när jag kommer hem för att tankarna är spridda, det är både mycket på jobbet och andra tankar. Framförallt ligger såklart fokus på lilla mamma.

Även om jag gärna hjälper till för jösses! Klart man gör det, alla gånger som mamma ställt upp för mig när det krisat. Men ändå så ska koftan på... Mummel mummel varför ska jag å bla å bla. Blir så trött på mig själv och ändå finns tankarna där.

Stackars Henrik får stå ut med någon som inte kan hålla charaden uppe när barnen inte längre är hemma. Och inte heller kan jag släppa honom in på skinnet utan håller honom på någon armslängd avstånd. "Sköt du ditt så sitter jag här å tjurar". Moget. Jag vet någon som har lite känslor att jobba på... Tur för mig förstår han mig ändå. Han är rätt så likadan trots allt.

Ikväll var det en vacker kväll! Inte super varmt men ändå en sommarkväll. Jag hade tänkt överraskning Henrik, hade lite energi kvar, tänkte att jag kastar in två solstolar och massa filtar, sen åker vi och köper ngn god ost och kex och drar till ngn sjö och njuter av solnedgången. När jag ringde och kollade så han var hemma, så var han redan i affären. Å då tjurade jag ihop. Blev kort mot Henrik som givetvis inte förstod något och sket i allt. Fast jag inte hade behövt. Hade kunnat vänta 10min så var han ju hemma...

Det här med att hantera känslor då...

Nåja kom hem, hällde upp en liten drink på nocco och passoa, tappade upp ett galet varmt bad med massor av lavendel i och lite salt. Hämtade en plankjävel i förrådet som fick agera badkarsbricka.

När Henrik kom hem hade han såklart förstått att det var något och köpt med sig mitt livselixir choklad. (Jag äter ju givetvis mina känslor, gärna i måttet choklad).

Så nu sitter jag här å mår inte ett dugg bättre. Men ska iaf njuta en stund. Imorgon ska jag få massage och ser fram emot det, ska bli intressant. Efter badet ska jag även gosa med Henrik som oförtjänt får stå ut med mycket nu.

Dessutom har han och Macke fixat massor med elen idag. Äntligen har jag fått eluttag till matberedaren och en switch till köksbelysningen. De fixade även fula elen till taklampan i badrummet och taklampan i Milos rum. Så det är jag såklart glad och tacksam för!

Blir så jäkla bra! Men det är en hel del små grejer kvar, det ska silikonas och fixas med lite fog men även om det är babysteg så går det framåt.

Innan jag kom hem så hämtade jag lite saker hos mamma som jag ska ta med mig till sjukhuset imorgon. Tyvärr är det inte mycket förändring alls i måendet och läkarna börjar ställa in sig på en blod transfusion. Läskigt men hoppas det ska hjälpa de vita blodkropparna och iom det även immunförsvaret.

Nu ska jag be om ursäkt till min man. Nu om någon gång bör man väll inse hur viktigt det är att ta hand om sina kära. Godnatt ❤️#offerkofta #cancer #förlåt #älskad #bad #drink #tatillvarapåvarandra

Gillar

Kommentarer