Ja hvem er jeg ...

Jeg er født den 13. august 1975, så er derfor ved at være en halvgammel fætter... Jeg er den mindste af 3, og den eneste dreng i flokken. Jeg kommer fra en kernefamilie og mine forældre har boet samme sted altid og gør det stadig.

Jeg er uddannet butiksassistent i Fona (Som nu er mere eller mindre lukket, men det er altså ikke min skyld), men har aldrig arbejdet i butik siden jeg blev udlært.

Jeg er nok det man kalder en IT nørd, og har arbejdet inden for det område siden 1999 (Og nørdet lang tid for det)

Jeg elsker at bruge mine hænder i min fritid og prøver at lave næsten alt selv (hus, bil, motorcykel osv).

Jeg er far til 3 dejlig piger, som er født 2000, 2003 og 2010 (De 2 ældste fra mit første ægteskab)

Jeg blev gift første gang i 2000 og skilt igen i 2005

Jeg blev gift med min dejlige kone Trine i 2013 (7-9-13 ... Altså den 7. september 2013)

Jeg har kørt motorcykel siden 2004, hvor jeg har fik taget et kørekort til MC, og kørte i nogle år i Galten MC, men stoppede da jeg fik min mindste datter. Jeg er så startet i ny klub i 2016, som hedder House of sinners, og som er en 99% klub lige som Galten MC. Eneste forskel er at man her kører med rygmærke. For dem som ikke ved hvad en 99% klub er, kommer der lige en meget kort forklaring. 99% klub er de 99% af alle motorcykelister som ikke er "outlaws", og de store klubber som man hører omkring i medierne, som giver os et dårlig ry er 1%.

Tja ... det var hvis lige starten på denne blog ... Jeg skal nok uddybe ting lidt mere hen ad vejen :-)

Likes

Comments

så fik jeg oprettet en blog. ved ikke lige hvad jeg skal bruge den til endnu, men måske dele tanker og ideer... hvem ved 😉

Likes

Comments