Sitter på bussen och kände att ett inlägg till skulle ju kanske inte sitta så fel.
Det ska bli så skönt att komma hem, så skönt att få vila från allt drama ett tag. 

Ibland det bara för mycket för en människa, man orkar ju inte hur mycket som helst och igår var en sådan dag då allt bara svartnade och jag såg verkligen ingen annan utväg än att ta saken i egna händer och det var det som fick bägaren att rinna över. Det var inte ens hemskt men det var inte svårare än så. Allt bara brast och det fanns inget annat att göra. 

Why am i crying?

Skita aldrig ner om du inte kan städa upp efter dig. 

-UNGDOMSLIV.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja.. har inte bloggat på sjuuukt länge jag vet det, men nu är det dags igen.
som sagt, vart ska jag börja

När jag flyttade öppnades nya chanser, ny människor som jag kunde fylla igen gamla hål med. Visserligen hade jag rätt, men skulle även vela slippa allt. Seriöst bara allt just nu. Efter mycket om och men, lite förbannad och så så kan jag säga att jag har fått en viss lärdom av det hela- Lite aldrig på folk med halva hjärtan. Och med det menar jag att folk som inte riktigt vet sin egen vilja, sin egen motivation och sin egen rädsla inte är så mycket att hänga i julgranen. Men ändå så finns de personerna kvar i mitt liv. De har liksom blivit en del av mig. 
Delvis har jag slutat att äta tabletterna som gjorde att jag blev lugn, slapp mina ångest-attacker och som gjorde mig till en människa jag inte var född till att vara. Att försöka vara så stark gör så jävla ont, det gör så fruktansvärt ont och man blir bara svagare av det, trust me, iknow.

-Ge dig aldrig in i ett krig, du vet aldrig kommer vinna.

-UNGDOMSLIV.

Likes

Comments

Idag känns som en bra dag. Sommarkänsla och ikväll blir det att ta någon kall. Men säkert regnar det väl i Idre, vilket kommer förstöra dagen. Men se glad ut, idag är det fredag!! Bilder kommer upp ikväll eller imorgon av dagens affärer. Jello shots står på schemat att tillaga idag! 

Kommer bli en bra kväll!

 -Ungdomsliv. 

Likes

Comments

Helt okej dag. Väder tillät oss att vara ute en sväng.!
-Ungdomsliv.Likes

Comments

Så himla underbar du är! Tar mig dit jag vill och aldrig sviker du.
Kärlek, älskade djur.💖

Likes

Comments

Är Studiebidraget för lite?

Vad tycker ni egentligen om Studiebidraget? Är det för lite pengar? hur ska vi kunna argumentera till oss mer? VIKTIG FRÅGA!  

Hur ska folk som flyttar hemifrån klara sig med 1050kronor i månaden? Man får inackoderingstillägg visst, men hur långt räcker det? Man ska vara glad om man får en lägenhet eller ett boende för de pengarna. Hur ska man sedan kunna klara sig? 1050 kronor räcker inte långt. Du ska ha hygien produkter, livsmedel, busskort,träningskort (för dom som tränar), mobil räkning och internet. Det räcker inte med 1050kronor! Ska man behöva jobba efter skolan och på helger? Hur ska man då ha tid med studierna? Jag själv har inte det bekymret, men det finns andra som har det och jag tycker det är fel! Alla ska kunna ha likvärdiga saker. Man får mer betalt av socialen om man går hemma och gör ingenting, än att man sliter som ett djur (vissa iallafall) för att få en utbildning och sedan kunna få ett jobb. 

-Ungdomsliv.

Likes

Comments

Äkta vänskap är nog det finaste finns.

Med tanke på alla fina människor som man kan ha runt omkring sig,som alltid stöttar, torkar ens tårar, som tar emot en när man faller, och som man kan vara sig själv med, verkligen sig själv. Det är något alla borde få uppleva. Att kunna ringa någon mitt i natten och gråta, skrika och även slå om man träffar dem. Det är underbart, tyvärr finns det inte så många av dessa människor, men de få som finns ska man verkligen ta vara på.

Även finns det falska människor som inte förtjänar ens uppmärksamhet, som tror att dom är störst bäst och vackrast, som alltid letar efter någons brister bara för att kunna påpeka hur andra människor är. Tänk om dem som gör detta bara kunde ta ett steg tillbaka från spegeln, inse vilken skada de egentligen gör, vad är det för mening att ens försöka vara någon som man egentligen inte är? Varför vara så fruktansvärt till gjord, bara för att få passa in. Det är något jag aldrig kommer få svar på eller förstå.  Jag förstår även inte hur vissa människor inte kan klara sig själv, som alltid måste gå i ens annan fotspår för att sedan kunna göra exakt samma jävla sak. Det är så irriterande. Gå i en annans fotspår, spotta på samma ställa och knyta skorna exakt likadant. Det kan man inte kalla vänner. 

Sluta fall för grupptryck, sluta gör allt alla andra gör, sluta vara någon som du egentligen är. Var dig själv, du kommer märka vilka som verkligen är dina vänner och inte, följ ditt hjärta och sluta upp att vara någon annan.

Btw så ber jag om ursäkta för en väldigt dålig uppdatering, ska försöka bli bättre..

-Ungdomsliv.

Likes

Comments

Börjat med "antideprisiva-naturläkemedel", Dem funkar väldigt bra. Jag börjar gå sakta men säkert tillbaka till den jag en gång varit, och det är så jävla skönt! Har liksom vart så mycket att tänka på den senaste tiden, men vet inte riktigt vad som är orsaken till detta men huvudsaken är att jag börjar må bättre igen. 

Om 30 minuter fyller jag år, 17 år, för 17 år sedan föddes jag, Och jag kan inte förstå det själv.. o.O 

-UNGDOMSLIV. 

Likes

Comments

I helgen blir det lugnt, ska bara vara hemma. Dem har hemska ångest attackerna är hemska. På måndag ringer mamma till doktorn och ska beställa tid för mig mage. ÄNTLIGEN säger jag bara, den har spökat länge nog nu, och den gör nästan alltid ont. Kanske jag denna gång kommer få ett svar på vad det är. Vilket jag hoppas innerligt! 

Ska försöka blogga lite mer, men kom med förslag vad ni vill läsa? 

-UNGDOMSLIV.

Likes

Comments

Helt seriöst! Skära upp handlederna? nej, bara nej! Jag fattar inte hur jävla idiotisk man får vara. Ja, okej. Jag har också gjort det, men tro mig, det blir inte bättre av det. Sök hjälp istället för att sitta och tyck synd om er själva, om ni har det dåligt så blir det bara värre med massa skär sår på kroppen sen. Och varför ens skada sig själv? Jag kan yttra mig om detta eftersom att jag också har gjort det, men det var för många år sedan då jag inte mådde bra. Men även det negativa kan man se positivt. Och till er som säger "jag har försökt tagit livet av mig." -Vad har du gjort? "skurit upp mina handleder" lägg bara ner. Det betyder bara att du behöver hjälp och att ni inte trivs med den ni är. Men gör er till den personen ni vill vara då istället? Det är inte så jävla svårt ifall man vill. Det är inte så att man förändras på en dag, men ni kan börja med att ge fan i att skada er själva till en början. Sen tar ni vara på resten.
Och folk som gör det bara för att göra det, det är inte ens roligt. Det är så fruktansvärt patetiskt så det finns ju inte ens på världskartan. Sök hjälp istället för att tycka synd om er själva. Det finns hjälp att få. Och vill ni inte ha hjälp, fine! Upp till er om ni vill ha ärr som kommer att sitta kvar resten av livet.  Och om ni blir "mobbade/utstötta" gör ni det bara värre genom att visa er underlägsna av att skada er själva. Så tänk innan ni handlar, vill ni verkligen göra illa er själva? Okej, det kanske hjälper för stunden, att få något annat att tänka på, men sen då? När smärtan är över? Då sitter ni där med världens jävla sår i armarna och tycker fortfarande så förbannat synd om er? 

tack och hej!

Likes

Comments