Snart tentamen nr 1!

Torsdag innehöll ytterligare ett seminarium som var mer som en föreläsning där vi fick lära oss en bra metod för att läsa och ta sig igenom en vetenskaplig artikel. Vilket kan vara väldigt användbart då vi kommer att behöva läsa ett flertal av dem under vår utbildning och förmodligen efter vi tagit examen också.

Under fredagen hade vi självstudier och denna gång valde jag att stanna hemma istället för att gå och plugga i skolan. Så sen igår har jag suttit hemma och övat på det som vi gått igenom under seminarierna samt skrivit på några gamla tentor. Det var några riktigt underbar personer i klassen som hade gått iväg och tagit bild på ca 4 gamla tentor och som de sedan delade i vår klassgrupp (facebook). Vilket känns bra, där kan man se att alla tentor innehöll vissa saker som att veta ordningen på alla delar i forskningsprocessen samt att man ska kunna förklara dem. Så det vet man ju att det lär komma.

Just nu känns det relativt bra, dock finns det vissa delar jag är lite oroligare över, men jag får förhoppningsvis bättre koll på dessa under kvällen/morgondagen.

Något jag fick lära mig i veckan är att vi inte får ta med oss en grafritande räknare till tentamen, och att min familj tydligen inte verkar äga någon icke-grafritande räknare. Men allt löste sig tillslut då jag imorgon ska gå till en vän för att låna en av henne. Sen kanske det är så att jag behöver köpa en senare eller så, beror på hur mycket mer vi kommer behöva använda en miniräknare.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229