Snart dags för tentamen nr 2!

Idag är det onsdag, vilket innebär att jag har exakt 2 dagar kvar tills tentamen i FATO. Det känns nervöst och jag känner mig inte alls lika säker på vad man ska kunna och vad jag borde plugga på inför denna tenta som jag kände mig inför den tidigare.

I fredags hade vi som sagt seminarium, det var lite annorlunda i det att vi denna gång satt i våra egna grupper och jobbade med frågorna utan att behöva presentera svaren för varandra i slutet. Och att vi fick ut ett facit senare på eftermiddagen istället. Vilket var skönt, jag som inte tycker om att hålla presentationer kände att det var ett väldigt bra sätt.

Helgen spenderades med att skriva rent alla anteckningar som skrivits till ett dokument samt att skriva av frågor och svar från seminariet i samma dokument. Så bara massa mer plugg.

Under måndagsförmiddagen var det dags för föreläsning mellan 9-12 och sen stannade min projektgrupp kvar på eftermiddagen för att skriva klart projektfrågorna. Tisdag innebar flipped-classroom föreläsningar och mer plugg hemifrån. Det blev en pluggdag för mig då jag satt nästan konstant mellan 09.30-20.00.


Idag är det onsdag vilket innebar att vi hade ytterligare ett seminarium. Det gick bra, vi var bara 3 av 6 gruppmedlemmar på plats (olika anledningar) men vi lyckades lösa alla problem rätt väl. Det jobbigaste var väl att vi efter detta seminarium förväntades ställa oss upp framför de andra grupperna och presentera svaren på några specifika frågor som vi tilldelats. Men det fungerade väl.

Nu på kvällen ska jag sammanställa resterande anteckningar från föreläsningarna i mitt dokument samt lägga in frågor och svar från detta seminariet och från några gamla tentor.

Imorgon är det självstudier som gäller, heeeela dagen lång. Tack och hej.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229