Sega, sega vecka

Nu är det en vecka (minus en dag) kvar tills uppropet på KI är, helt ärligt så känns det nästan lite segt att det är så långt borta. Det kändes ju ändå som om man nästan började skolan på inspirationsdagen. Men jag tror ändå att det är bra med en sista vecka att njuta av lugnet innan skolstressen sätter igång.

Jag är både otroligt taggad men även så himla nervös! Men det får man nog vara, så är det nog att påbörja ett nytt kapitel på sitt liv och lära känna massa nya människor.

Glömde nämna en lite kul grej som hände på inspirationsdagen, när vi pratade med en föreläsare om lite delar av undervisningen så tog hon upp olika metoder vi typ kommer lära oss osv och sa nåt i stil med "vet ni vad PCR är?" och lite andra metoder. Och jag satt och fick höra massor av saker jag redan lärt mig på gymnasiet och att vi kommer lära oss om flera metoder som jag redan har använt under laborationstillfällen i gymnasiet. Så kändes skönt att jag ändå är lite förbered inför vissa kurser.

Jaja, det var det jag tänkte skriva här, blir väl fler inlägg när jag faktiskt hunnit påbörja mina studier. tack och hej!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229