Människokroppen Moment 1

Kursen fortsätter och föreläsningarna varvas med inläsningsdagar. Jag måste säga att jag är betydligt mer utvilad än jag varit tidigare och finner det därför lättare att få saker gjort här hemma. Så detta schema passar verkligen bra för mig, särskilt bra då jag ändå pluggar bäst hemifrån. Men det är så himla mycket information. Varje föreläsning är på 3h och på dem får jag nästan alltid 9 st A4 sidor med anteckningar på datorn. Det gav mid 26st sidor från nervsystemet, dvs del 1 av 14 i moment 1. Så ni kan ju gissa om vi kommer ha mycket att göra. Men det låter som om tentamen endast kommer att vara flervalsfrågor, vilket är skönt iaf.

Vi har haft föreläsningar kring b.la. matspjälkningen och endokrinologi, vilket var väldigt intressant och just matspjälkningen var extra skönt, för där kände jag ju faktiskt igen väldigt mycket från min Kemi 2-kurs samt Medicinkurs från gymnasiet. VI har även börjat arbeta kring hjärtat och cirkulationen samt respirationen nu. Väldigt intressanta föreläsningar men salen är inge rolig. Den är lite konstigt formad och borden är sådana man drar fram från armstödet och är väldigt små. Men det får fungera.

Det kommer nog inte bli något inlägg för än vid den obligatoriska workshopen då schemat är ganska enformigt och allt som sker är att jag antingen pluggar hemifrån eller går till skolan för att ha föreläsning eller workshop.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229