Inspirationsdag för alla BMA på KI!

Äntligen fredag! Vet ni vad det innebär? Att nu har jag hunnit vara på Inspirationsdagen för BMA:are på KI campus Flemingsberg.

När jag kom fram till skolan hade jag panik, jag ville inte gå in och möta massa okända personer, även om jag ska gå i samma klass som dessa människor framöver. Men när jag stod där utanför ingången så kom en vän till mig förbi som tydligen också ska läsa till BMA. Ett tag senare kom en till bekant som även hon var där för inspirationsdagen. Båda ska läsa inriktningen klinisk fysiologi, men jag kommer att få gå i samma klass som dem i ett år innan inriktningarna separeras, så det känns skönt! Så väl tillsammans vågade vi tre in oss till salen. Först fick vi stå och mingla ett tag och sedan fick gå in i en föreläsningssal och fick lyssna på några personer. Sen blev det en workshop i olika mindre grupper, dessa valdes ut genom att man fick ta en varsin lapp, jag hade tur och fick hamna med en av de bekanta som jag spenderat början av dagen med. Efter workshopen blev det en kort rundvandring som mest inkluderade Karolinskas gym som vi som elever får gratis tillgång till, hur bra! Var stort och fint med många olika rum och man kan även anmäla sig till olika klasser som hålls där. Efter vi fått se gymmet fick vi lunch i form bubbelvatten samt en macka. Det gjorde inte så mycket för mig men hade man väntat sig något annat skulle man kanske blivit besviken. När vi ätit ett tag hittade den andre vännen oss och vi fortsatte att tillbringa resten av dagen tillsammans.

Vi gick tillbaka till föreläsningssalen där vi fick lyssna på ett antal personer, främst tidigare BMA-studenter om vad de gör nu och fick lite tips för studietiden.

Allt resulterade i en härlig och relativt inspirerande dag och jag är rätt säker på att jag har gjort ett bra val med min utbildning. Det verkar som det just nu.
Nu är jag bara taggad på att kommande vecka ska gå förbi fort så att jag kan påbörja studierna på riktigt den 2/9.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229