Första helgen

Idag är det lördag vilket innebär att min första vecka på Karolinska Institutet är över. Det har varit en rolig vecka där mycket har hunnit ske och som verkligen har fått mig att se fram emot de kommande veckorna/åren.


Jag har fått lära känna fler personer från min klass och alla är verkligen supertrevliga! Så det känns ju verkligen bra, jag har även fått lära känna flera som läser labratoriemedicin så att jag har koll på några personer som jag kommer att fortsätta ha kurser med efter det första året.


Igår var det dags för välkomstcermonin i Aula Medica i Solna för alla oss T1:or på KI, och det bästa som skedde under denna dag var ju självklart att vi fick våra KI-väskor. De har miljontals olika fack och är verkligen superbra för att kunna få med sig allt! Fina är de ju också, och så får man visa till alla att man läser på just Karolinska. Efter detta höll MF (medicinska föreningen (studentkår)) i sin infopub i deras byggnad precis bredvid, men den gick jag ej till då jag för tillfället inte tror att jag kommer engagera mig i något utskott hos MF och sen var jag och mina vänner väldigt trötta så vi ville ju egentligen bara hem och ta helg. (Vi hade spenderat några timmar i skolan innan vi åkte till campus Solna för att plugga tillsammans inför seminarie 2)


(Som sagt, riktigt bra ryggsäck!)

Nu till helgen så ska jag ta det lite lugnt och plugga inför nästa veckas seminarium, då vi har fyra stycken (mån, tis, ons och tors) sen har vi självstudier på fredag. Men mer om det kommer senare. Trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229