Första dagen!!!

Nu var dagen äntligen här, min första riktiga dag på KI, gud vad spännande!

Det var massor som hände, först började dagen med upprop och därefter var det massa genomgång av programdirektörerna, det kändes typ som en upprepning av det mesta som dem sa under inspirationsdagen egentligen. Sen pratade även Studenthälsan och de som arbetar på gymmet samt BAS. Sen fick vi gå på lunch och fylla i en enkät, de var inte så illa, men vissa frågor var om event som inte har skett ännu så där blev de ju konstigt att svara.

Efter lunchen pratades det lite till innan vi kl. 14 fick en introduktion till vår första kurs, Vetenskaplig metodik 1 (VM1) samt en typ av inspirationsföreläsning av en BMA som numera är chef på en av KIs olika verksamheter. Det var rätt intressant men jag var rätt trött, vi hade ju suttit still väldigt länge. Till kursintroduktionen fick vi även massa papper som vi kommer behöva läsa till de olika seminarierna, så när jag skrivit klart detta inlägg ska jag läsa något innan jag går och lägger mig.


MEN! Till nåt mer roligt, på kvällen var det den årliga Pizzakväll för BMA studenter som anordnas av BAS. Det bjöds på en del pizza samt glass gjord på cashewnötter typ, den med choklad var riktigt god! Det pratades massor och man fick lära känna några kurskamrater samt några äldrekursare som hade dykt upp, så det var trevligt att höra lite från dem om deras upplevelser. Det spelades även beerpong och vid 20-tiden hade vi hunnit bli så trötta att jag och mina vänner begav oss hemåt, så vi skulle kunna va hemma runt 21 iaf.

Det känns som jag har fått en bra start och jag tror även att jag kommer att trivas bra här, tack och hej, nu ska vi snabbläsa lite kursmaterial innan det är dags för att sova och ladda inför en ny dag!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229