?? Flipped classroom?

Idag var en rätt skön dag, jag hade inga aktiviteter på campus idag så kunde sätta igång med mitt pluggande precis när jag kände för det och behövde inte sätta något alarm på morgonen.
Jag vaknade ändå runt kl. 6-7 av ren vana, men kände mig riktigt utvilad.

Började dagen med att äta min frukost och prata med mamma, ca 30 min efter att jag gått upp hämtade jag min dator för att börja skriva om mina anteckningar från de olika föreläsningarna för att få lite mer struktur på dem. Jag är en sån person som verkligen måste anteckna i princip ALLT som föreläsaren säger för att inte missa något. Men då blir det ju en himla massa text, fick ihop 7st A4 sidor på en 1,5h föreläsning igår, sen ytterligare 5,5st A4 sidor på föreläsningen som kom direkt efter. (Var två föreläsningar mellan 9-12, sedan lunch och efter det stannade jag och min grupp kvar för att formulera svar på några frågor som ska in på måndag, vi blev kvar till 16, men det var inge problem, blev en hel del skratt och konstiga skämt, skulle försöka förklara dem men tror inte att någon skulle kunna förstå dem för det gör knappt jag, haha).​Idag stötte jag för första gången på konceptet "Flipped classroom", det innebär alltså att föreläsaren har spelat in sina föreläsningar (dvs hennes powerpoint) där även ljudet är inspelat. Så det blir lite som att ha en föreläsning på distans. Det var väldigt skönt, eftersom man kunde pausa och spola tillbaka om man inte förstod allt helt och hållet. Det enda negativa är väl att man inte direkt under föreläsningen kan ställa frågor och få saker förklarat utan måste ta med dessa till nästa föreläsning/aktivitet på campus.

Det blev alltså en hel del plugg idag, lite från föreläsningarna och sedan en del för att försöka fixa till mina anteckningar. Dock hann jag även med en hel del annat, som att gå på ett Svettispass som hålls av en vän, och gud, de är ju riktigt jobbigt, men väldigt roligt! Och en del till.

Nu ska jag se klart hockeymatchen mellan DIF-Örebro innan jag ska in i duschen och fortsätta skriva om anteckningarna innan det är dags att sova. Imorgon är det seminarier mellan 9-12 som gäller, sen går jag på helg, vilket även det kommer inkludera en hel del pluggande.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229