Den obligatoriska workshopen

Så nu var det dags för den obligatoriska workshopen, första workshopen som man inte delar in sig i sin egna grupp utan är slumpade. Den skiljer sig även från de workshops vi haft på fler sätt, då vi kompis-granskade denna innan vi skulle revidera våra frågor och sedan skicka in den. För att få godkända på moment 1 krävs nämligen att man är godkänd på denna workshop.

Men min grupp arbetade på bra, även om det bara var jag som skrev (vi var två med datorer men bara jag med google drive så vi kunde ju inte dela dokument) så med tanke på att jag skriver ganska snabbt och är van med att anteckna tog jag på mig rollen som sekreterare. Men allt kändes bra så jag är rätt säker på att vi borde få godkänt. De som granskade våran text och kommenterade den hade nästan bara en kommentar och de va att de tyckte att mitt kortfattade svar inte var kortfattat nog.

Men frågorna var en bra grund till tentan och man fick öva på lite olika delar från alla delar av momentet så det var skönt att få en överblick.

På torsdag är det dags för tentan. Jag är väldigt nervös då det är så himla mycket man ska kunna. Jag har över 60st renskrivna sidor i min kurssammanfattning, och jag har inte ens fått med alla moment i den. Men, igår och idag har vi egenstudier inför morgondagens tenta. Så jag har suttit från 8-22 båda dagarna och nästan bara pluggat. Det enda jag gjort annars är väl att plugga. Nu ska jag gå och sova och förhoppningsvis går tentamen lika bra som workshopen gjorde. Godnatt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229