Avläsning och ytterligare en examination

Förra veckan hade jag ju min första laboration och idag var det tags för avläsning, eftersom det var en bakteriellas behövde ju våra små vänner tid på sig att växa fram och bilda kolonier. Kolonierna blev minsann bildade under helgen + måndag och vi hade alla fått tydliga resultat på samtliga labbar.
Det var kul att få en början till att laborera men jag är nervös för ett praktiskt prov kring mikorskopiering, jag är så dålig på det och var så sjuk på den chans vi hade på oss att öva, så det gick ju inte heller nå vidare. Men, så får det väl vara och förhoppningsvis kan jag komma ihåg lite av mikroskopieringen från gymnasiet.

Igår hade vi även en presentation av vår BMA-skuggning, vilket jag var lagom nervös över. Jag tappade ju min röst i onsdags och under lördagen var den fortfarande helt bort. Den började dock att komma tillbaka under söndagen och på något sätt var den nästan helt återställd på måndag morgon!! Så skönt! Så jag fick genomföra presentationen ändå, och det gick bra. Jag blev godkänd och minna fellow BMA-studenter verkade tycka att jag pratade om något intressant.

Nu ska jag vila vidare denna tag, imorgon börjar moment 1 av nästa kurs (dessa kurser kommer gå över varandra, så efter moment 1 i Människokroppen börjar moment 3 i FyLaDi).

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229