Semester 

Till helgen vaknar vi upp här igen, på Bornholm. En ö som blivit en favorit för oss och som vi längtar tillbaka till, så från en ö till en annan. Jag kom precis hem från ön ute i skärgården där jag njutit av bad, brygghäng och massor av grönsaker som kunde skördas i landet. Det är de sista semesterveckorna för mig nu och jag ska njuta varenda sekund av dem. När dessa veckor är över så har jag massor av spännande saker som sker. Inflytt i nytt showroom tillsammans med Karin Björkegren, events och workshops som jag ser fram emot. Men just nu, tillbaka till ledighet och ett långsammare tempo.

För några dagar sedan hämtade jag ut en beställning jag gjort på canvasdukar och akrylfärger då jag fick en enorm längtan efter att börja måla igen, så nu ska jag ge mig hän helt åt detta. Jag gick hos en konstnär i flera år och målade akvarell, så akryl är nytt för mig, och det ska bli spännande att lära sig. Jag behöver stillheten som infinner sig då jag skapar, och om det är smycken, inredningar, foton, måla...spelar ingen roll. Jag är mycket i mina tankar och sorterar dem bäst i tiden av skapande.

"Sanningen menade Sören är inte vad du säger, inte vilka kunskaper du kan stoltsera med, vilken moral du påstår dig ha eller teorier du lutar dig mot. Den enda sanning som finns är dina handlingar. Det du gör, gör dig till den du är."

- Ur boken: Konsten att leva innerligt-


Gillar