Fotouppdrag

Som alltid är det stort hysch hysch innan min kund av fotouppdraget gör sin lansering och så även denna gång då Sniph lanserade sina Höstboxar.

Igår skedde lanseringen och jag får visa er bilderna. Det blev otroligt lyckat då den ena boxen sålde slut redan via mailutskicket, Wooow.

Det är så roligt och jag är oändligt tacksam för alla de fotouppdrag jag får. I helgen är det dags igen och det kan vara det mest utmanade uppdraget hittills, väldigt spännande.

Innan dess har jag några inredningsförslag att sammanställa, jag ska lägga upp nyheter i min webshop och knyta färdigt malas. Tänk vilken lycka att jag får göra allt detta i en kombination, så glad för det.

Gillar

Kommentarer

Mer Köpenhamn

Mer Köpenhamn..och ett måste för oss när vi är där - Refshalvön och alla containerrestauranger där. Allt sorts mat från världens alla hörn finns där. Man sitter utomhus vid kajen och njuter av folklivet, musik, båtarna som glider förbi, solnedgången och sällskapet av varandra.

Avstånd hålls på ett väldigt bra sätt, alla visar varandra respekt och var du än går finns det handsprit och anvisningar om hur de önskar att du beter dig. Vill du äta inomhus, gå på museum, eller annan plats där många vistas samtidigt så får du visa upp ditt Coronapass. Om du inte har passet så finns det flera ställen i city där du gratis kan testa dig och få svar i mobilen inom 15min.

Vi åker oftast ut en förmiddag till Dragör, det tar 10min från Köpenhamn att komma till den lilla hamnbyn. Där finns lugnet och stillheten. Vi går upp och ner för alla kullerstensgränder och bara njuter av allt det vackra som finns på alla innergårdar och trädgårdar. Jag älskar det obrydda, lite vildvuxna med vackra, utvalda material som komplement. Det perfekta operfekta i trädgårdarna.

På den lilla gågatan ligger det flera fina butiker, glasshus, bageri och ett antal härliga restauranger. Vi väjer Smörrebröd i hamnen till lunch och sen till stranden för att dopp i havet.

Gillar

Kommentarer

The Auto i Köpenhamn

I Köpenhamn fick vi äntligen se The Audo, hotellet som dottern som är arkitekt varit med och tagit fram.

Vilket ställe..man vill flytta in och aldrig lämna rummet.

Efter en niorätters avsmakningsmeny så var det himmelsk att få checka in och sova på hotellet.

Vi hade så fina dagar i Köpenhamn. Som alltid god mat, spännande saker att kika på, morgonträning på stranden, tillsammanstid med älskad dotter och sambo som vi inte har kunnat träffa så mycket som vi vill under Coronaåret.

Nu är vi hemma igen, fyllda av upplevelser och minnen.

I webshopen har jag en stor sommarrea, så kika in.

Gillar

Kommentarer