Varning

Mysfika på afasiförbundet. Vi berättar roliga episoder för varandra. Åsa berättade om när hon som barn fick vara sjögräs på skridskoskolans avslutning. Hon hade gröna plastband i håret. Det orättvisa var att hennes lillasyster fick vara diamant. Emilia fick vara Björk när de spelade tomtebobarnen på skolan. I själva verket borde hon ha haft huvudrollen. Jag fick vara troll i en pjäs när jag ville vara prinsenssa. Vi pratade om bollspel en tokig farmor och om vår vårutställning.

Vi jobbade hårt också förstås. Skapade julrosor tovade hjärtan och annat julgranspynt. Nästa gång ska vi spela roliga spel och som avslutning göra vackra julkransar. Cecilia är i Sydafrika . Det ska bli så roligt att träffa henne nästa gång.

Jag måste dock avsluta med en varning. Var försiktiga när ni syr. Åsas syster Stöd sydde fast sig i fingret. Hon drog ut nålen själv så skadan blev inte så stor. Men tänk om hon hade fått åka till doktorn och sy.

Varning för syslöjd

  • 182 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
passionärsliv,
Jag sydde också fast mig som ung. Nålen bröts och på sjukhuset fick de plocka ut den ur vänster pekfinger. Hade nästan glömt bort det. Bra att du påminde mig. Nu kan jag berätta för b-b om det.nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
Blundaochsvälj,
Ojoj sån otur💙nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229