Det ringer på dörren. Nu kommer hantverkarna. Kalle öppnar.
Jag sitter kvar i sängen här uppe. Jag vill inte gå ner i köket förrän jag duschat och klätt på mig. Syster stöd kommer klockan tio.

I går bar Fredrik och Kalle upp möblerna från våning tre till våning ett. Vi måste flytta tycker jag. Två personer och tre våningar. Det är så stort. Men nu är det så här. Vi hinner inte flytta före jul.

Mamma får sova i vardagsrummet. De ställde dit en säng åt henne där. Hon har svårt att gå i trappor så det blir bra.
Min träningscykel står i sovrummet nu. Bord stolar och packkartonger står i alla rum. Utom i sovrummet. Där kan jag vara. Det finns dusch och toalett här uppe. Till köket går jag bara om jag måste. Jag kommer att vänja mig.

Nu går Kalle till jobbet .

Det låter där nere. Nu är jag ensam med hantverkarna. Sigge är tyst. Bara han inte smiter ut. Jag måste nog stänga in honom i vardagsrummet. Han brukar ligga och sova under glasbordet på finmattan. Det här är ingen stor sak säger Maria 1.

Hur går det med adventspyntandet nu

  • 121 visningar
  • Nära Frösön, Östersund

Gillar

Kommentarer

BellEveTherese
,
Hittade till din blogg för första gången. Har läst lite och känner igen mig mycket. Jag har lidit av en hemsk social fobi tidigare, men fungerar mycket bättre nu. Det trodde jag aldrig. Verkligen, jag trodde att jag aldrig någonsin skulle kunna leva något som ens liknar ett normalt liv. Men jag klarade det på helt andra sätt än de ”traditionella”. Kbt och liknande fungerade aldrig eftersom jag går sönder under den pressen. Jag hittade sätt som fungerade för MIG. ”Du kommer må så bra efteråt, om du bara vågar”, sa många. Både psykiatrin och andra. Så enkelt är det ju inte, för går det mindre bra en gång så mår man då visst inte bättre efteråt. Först flera år senare, efter att jag redan mådde mycket bättre, träffade jag en samtalsterapeut som fattade något. ”Det handlar inte om att inte vara rädd, eller om att inte göra bort sig, eller om att må bättre efteråt. Det handlar om att våga vara rädd, att kunna vara i den känslan.” Klok kvinna. ❤️ nouw.com/bellevetherese
Blundaochsvälj
,
så fint av dig att dela med dig. så kloka ord. Tack snälla för att du vill följa ❤️nouw.com/blundaochsvälj
IP: 82.99.3.229