Jag vaknar när medicinklockan ringer. Jag tar mina fem tabletter min blå mugg och blundar och sväljer. Hela natten har varit lugn. Jag var trött igår och somnade mot Kalles arm i soffan. Minns inget alls av Skavlan.

Nu är jag vaken. Sömnen har lämnat min kropp och lördagen på Frösön har börjat. Stormen Julia närmar sig Jämtland. Mitt kusinbarn i Björklinge heter Julia. Grattis på namnsdagen Julia! Julia håller redan på att bli vuxen. Så kort det är mellan barn och vuxen. När man ser på tiden i efterhand.

Efter lunch kommer dotter och barnbarn. Jag ska fråga Adam om han vill göra en snögubbe med mig. Det är perfekt väder för att krama snö. Jenny och jag ska prova baddräkter också. Hoppas vi hittar något nygammalt i garderoberna. Något som passar på SPA. På måndag ska Matilda öppna sin examenspresent. Där står det SPA. Det finns ett SPA på Frösön inte så långt härifrån.

När mina möten om mig med psykiatrin försäkringskassan och arbetsgivaren är klara ska jag bara tänka på våren. I maj fyller min man 70 och hans storebror 80. De är vuxna nu pojkarna. Vi planerar en resa i maj. Att resa är underbart. Det är att glömma sig själv och tiden. Bara vara i det nya okända. Maria 3, hon med ångest migrän och fobier, får stanna hemma. Hon har följt med mig förut och förstört mina resor. Den här gången får hon stanna hemma.


Ha en fin helg mina följande vänner. Skönt att vi är tillsammans

Blunda och svälj din medicin. Om din kropp behöver hjälp på traven

  • 213 visningar
  • Nära Frösövägen , Frösön

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229