Ny morgon ny dag. Barnbarnet Adam äter krusbär med mjölk. Make Kalle dricker sitt morgonkaffe och dotter Jenny duschar. Son Fredrik och Svärdotter är på väg hem till Östersund.

Mamma sitter i trygghetslägenheten och väntar. På att det ska bli imorgon. Hon vill träffa oss och mest Adam. Om han blir för livlig och högljudd kan Jenny och Adam gå ner i sin gästlägenheten. Så bra. Tänk det är gratis att hyra den. Så bra för trygghetsboendets anhöriga. Katterna mjauar i trappen. De har fått sin mat men vill gärna gå ut. Ture försöker hoppa mot fönsterhantaget för att bryta sig ut. Sigge står vid dörren och ser förväntansfull ut. Jag och Sigge har tagit vår medicin och ätit frukost.

Min kusinbror och kusinbarn Magnus och Josef är på väg hem från Amerika. I morgon kväll är de hemma i Luleå. Så spännande att höra om deras resa. Min bloggvän är också på väg norrut hem mot Laisvall. Er andra har jag ingen riktig koll på. Men hoppas ni har det blått. Vad ni än gör. Är På jobbet hemma i sängen eller på promenad eller bara är människa. Välkommen till dagen!


GRATTIS kusinbror Magnus på din namnsdag. Söndag den 19 augusti.

  • 112 visningar
  • Nära Frösön, Östersund

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229