Underställ

Allt ligger i en röra på sängen. Vad ska jag ha på mig. På bussen. När det är klart är det bara att tänka vinter ute eller inne. Men jag vill inte ta med resväska. Bara en bag som ryms under sätet. Det blir krångligt om jag ska ha en väska i uteluckan på bussen. Kan jag åka buss i täckbyxor. Eller blir det för varmt. De tar stor plats i väskan. Du kan ta av täckbyxorna om det blir för varmt säger Kalle. Jag tror inte han lyssnar så noga för han håller på att dela min medicin. Så den räcker för en vecka. Jag tänkte ha mitt nya underställ under. Kan man verkligen sitta i bussen i underställ. Ska jag ta svarta jeansen istället. Jag har fastnat i det här med kläder på bussen.

Kan du gå och sätta på värmen i huset frågar jag när jag ringer till morbror Torgny. Det är redan gjort säger han. Så praktiskt att han läser min blogg. Mamma kan inte läsa min blogg. Hon vill absolut inte lära sig använda dator eller iPhone. Telefon räcker säger hon. Så hon vet inte att jag kommer än. Nu kan jag nog ringa och säga att jag kommer. Bara jag vet vad jag ska ha på mig. På bussen.

Jag skulle ha bäddat sängen först och sedan börjat packa eller hur.

  • 104 visningar
  • Nära Frösön, Östersund

Gillar

Kommentarer

 Janet
Janet,

Jag tycker oxå det är svårt att packa vart jag än ska. Men jag tycker du ska lyssna på Kalle han verkar va en bra man. Lycka till. Kram Janet

Blundaochsvälj
Blundaochsvälj,
Det är han kram💙nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229