Det ser fint ut vi ska bara ta bort lite stenar säger tandläkaren. Så skönt att höra. Tack snälla du sa jag. Kalle fick också godkänt. Billigare för Kalle som är 65+ än för mig. Jag får också mer rabatt när jag blir lite äldre.

I morgon ska vi till hårdoktorn. Vi försöker fräscha upp oss utanpå också. Det är inte bara vårt radhus som behöver ses över.

Vi har ätit köttfärssås och pasta till middag. Till det drack vi mjölk. Annars dricker vi vatten. Men nu är det bakterier i vattnet igen. Det går bra att koka vattnet men det är besvärligt att komma ihåg att inte ta ett glas från kranen. För några år sedan fick vi koka vattnet i ett halvår. Då köpte vi vatten för säkerhets skull. Halva stan var magsjuk.

Nu dricker jag ordentligt kokat te och läser Grönköpings veckoblad. Någon prenumererar på den åt mig. Jag misstänker att det är Kallebror. Grönköpings veckoblad utkommer en gång per månad.

Kalle skriver dagbok. Han har en femårsdagbok och har koll på vad som hände för fem år sen. Det har inte jag. Men jag tror jag har bra koll på då nu och imorgon.

På fredag ska Kalle åka och hämta Adam på förskolan. Jag ska följa med men sitta i bilen. I baksätet med Adam. Så roligt det ska bli. Adam är mitt barnbarn. Jag tror ingen missat det.
Tavla från Öneberget onsdagen den 17 oktober 2018


Sov i tro
Lämna din oro
Ro in i sömnen
Sov i ro

Varma tankar till dig


  • 98 visningar
  • Nära Frösövägen , Frösön

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229