En tovad julgran pumlor och julkransar. Pumla är norrbottniska och betyder julgranskula. Det är måndagsträff med skapargruppen. Vi planerar. Ingenting är omöjligt. Allt går att göra om man har fantasi. Det har vi i skapargruppen. Vi saknade Åsas inspiration idag. Cecilia och jag fick klara oss själva.

När du tovar pumlor bestämmer du först vilka ullfärger du vill ha. Snurra till en boll och lägg den i en rund tesil. Sen drar du tesilen i såpvatten. Runt runt. Sist tar du ullbollen i din hand och rullar den försiktigt mellan handflatorna. Rulla hårdare och hårdare tills bollen studsar. Då är du klar. Svårare än så är det inte att tova. Men julgranen blir en utmaning.

Vi drack skrattkaffe och berättade roliga historier från verkliga livet. Vet du att fiskar kan se på tv. Det är sant. Vår ledare Syster Skap säger det.
Nästa måndag är jag i Norrbotten. Synd att man inte kan vara på två ställen samtidigt.

Kram och tack afasiförbundet 💙

Så runda och fina alla blev

  • 94 visningar
  • Nära Frösövägen , Frösön

Gillar

Kommentarer

Janet
Janet,
Så fin röd jacka Matilda handlat till dig o den passa dig i storlek. O klädde dig oxå.
Kul att skapa jag målar tavlor i olja, börja med det när jag kände jag hölt på att gå in i den berömda väggen. Nu har jag inte haft inspiration på ett tag. Nu är det fullt upp med träning det är oxå kul. Ha de fint. Kram <3
Blundaochsvälj
,
Tack stor kram från mig💙nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229