Allt är billigt på IKEA. Glass 5 kr Varmkorv 10 kr Kaffe med kanelbulle 10 kr. Men om man handlar möbler och husgeråd och sådant blir det dyrt. IKEA är ingen höjdare första lönelördagen. Folk och vagnar möbler och kuddar Mattor och sängar.

Barnbarn Adam jag och make Kalle tog tidigt time out. Dotter Jenny son Fredrik och svärdotter Matilda höll ut till klockan halv sex. Kalle jag och Adam köpte glass godis och kaffe kanelbulle och glass igen.

Sedan lämnade vi in Adam i bollhavet. Det gick till så att han fick ta av skorna och lägga dem i en plastback. Sådan som de har i passkontrollen på flyget. Sedan fick Adam en väst med nummer 50. Kalle visade legitimation och sedan hämtade vi honom efter en timme.

Fast vi satt kvar och såg Adam genom en glasruta hela tiden.

Nu är vi på väg hem. Släpet är fullt. Jennys lägenhet kommer att bli jättefin. Jag hade tänkt köpa en toapappershållare till nyrenoverade toan men det blev inte av. Fredrik och Matilda köpte blomma och ljus och en present till Adam.

Jag tappade mitt hjärta på IKEA. IKEA är stort så det var ingen idé att leta. Kanske kunde de i kundhögtalaren efterlysa mitt hjärta tänkte jag.

Maria har tappat bort sitt hjärta. Om ni hittar hjärtat kontakta kundtjänst. Så kunde de ha sagt. Men jag vågade inte.

Jag har minst 30 hjärtan hemma. Det är bra träning för mig att klara mig utan hjärta några timmar.

Ikeabarn nummer 50

Matilda och Adam hjälper till att packa bilen

  • 146 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229