Jag skriver inga julkort längre. Förr skrev jag nästan 40. Det har blivit bortprioriterat. Precis som att baka mazariner och köpa julklappar. Jag hann med så mycket när jag var Maria 1. Nu när jag efter hjärninfarkten blivit Maria 2 så går allt så långsamt.

Här kommer morgonfika. Först kommer Hunden Sigge och slickar sig om munnen. Han brukar också få morgonfika. Efter kommer Kalle med kaffe och stektäggmacka på gröna brickan. Den som jag gjort i slöjden.

På fredag är det vintersolståndet. Årets mörkaste dag. Vi får snart en förändring. Ljuset kommer minut för minut. Kalles bror Bertil kommer den dagen för att fira jul med oss. Kör försiktigt Bertil. Jag har bäddat åt dig i sovrummet på nedre plan. Den nyrenoverade delen av vårt radhus. Två tomtar och två änglar har jag hängt i fönstret. Änglarna är en liten hälsning till Bertils himmelsAnita.

Jag får julkort ibland. I den här moderna tiden med sms och mail. Tänk så gammaldags underbart. Här får ni dela mina julkort. Vi kan ha dem tillsammans. Ifall ni inte får några egna.

Tack moster Karin och Gerd och Kallekusin Christer

Tack afasiförbundet och Kusinstorasyster Anna

De här små tomtarna har mamma gjort någon gång på 1900-talet

  • 260 visningar
  • Nära Lillgatan , Frösön

Gillar

Kommentarer

Puuma
,
Tänk Maria kom just på att jag inte skickat några julkort i år. Det har aldrig hän förut. Så knasigt. God jul på er i allafall. 🎄nouw.com/puuma
Blundaochsvälj
,
Tack detsamma❤️Det är fint att få en julhälsning i bloggen ocksånouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229