Nu har vi fått kliva ombord. Kalle sitter vid fönstret och jag i mitten. En man sitter bredvid mig. Det är mycket trafik i luften över Europa
säger kaptenen. 18 grader i Stockholm. Så ljuvligt ljummet. Nu är vi varma och längtar hem. Vi ska sova på rest & fly på Arlanda. Sedan kör vi vägen hem till Östersund. Och så fort vi kan till Mörsil och hämtar Sigge. Här på planet hör vi både franska och svenska och engelska. Nu tankas planet. Vi väntar alla på lyftet. 45 minuter sena. Snart är vi i luften. Vi reser med norwegian. Boeing 737-800.

Nu snart. Motorerna varvar upp. Spänningen stiger när planet stiger. Barnen pratar och de vuxna sitter tysta. Kaptenen pratar ingen hör vad han säger. Alla ljud är så höga i planet.Nu. Planet backar. Nu kör vi. Vi lämnar Frankrike för den här gången. Flygvärdinnan gör en sista koll. De minsta barnen börjar gråta.

Det skakar när motorerna varvar upp. Nu kära vänner är vi i luften. Vi flyger ut över Biscayabukten förbi Belgien sedan till Holland. Så små husen är. Så starka vingarna är som bär oss. Jag är inte rädd. Jag litar på piloten och på mitt hjärta.


Snart ska vi beställa smörgås och te. Så förunderligt att dricka te 10 000 meter upp i luften. Så förunderligt att blogga här uppe.

  • 130 visningar
  • Nära Stockholm Airport (Arlanda), Arlanda Airport T, Stockholm-Arlanda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229