Mormor är du gammal frågar Adam när jag inte orkar hoppa mer på studsmattan. Jo lite säger jag. Men jag är trött för jag åkte så långt på skidor igår. Tomten har glömt att lägga godis i kalendern. Även tomtar har rätt att vara tankspridda. Men det ordnar sig.

Nu har Adam och dotter Jenny åkt hem till sig. Vi vilar lite efter helgen vid köksbordet. Jag bloggar och Kalle läser lördagens tidning.

Så roliga saker händer så här före jul. På mammas boende är det anhörigdag. Gästerna på boendet får bjuda på glögg pepparkakor lussebullar och kaffe. Mamma och lillebror Ola som bor på samma boende bjöd in Olas son och Herberts dotter. Herbert är mammas himmelssärbo. Mamma var så glad i dag. På Jennys äldreboende där hon jobbar blir det nobellunch i morgon. Jenny ska ha sin glittertröja på.

Matilda min svärdotter är som jag. Vi kan inte vänta med att klä granen. Kalle orkar inte i kväll så det får bli i morgon då. Svårt att vänta så länge. Men det får gå. Julen är som bäst före den börjar tycker jag. Tiden före jul är alla som ett nyfiket förväntansfullt barn. Även katten Ture

Bild 1 Fredrik och Matildas gran
Bild 2 Adam åker snowracer till mormor och morfar

  • 254 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229