Vem tror han att han är. Tror han att han äger hela Friskis och Svettis. Han tar mitt motionsband fast det finns så många andra. Vem tror jag att jag är. Tror jag att man kan ha eget motionsband. Nej det vet jag. Alla har rätt att träna var de vill bara man betalar för sig.

Det är inte det det handlar om. Den handlar om trygghet. Om jag inte känner mig trygg går det inte lika bra. Det blir tungt att andas och hjärtat kommer i obalans. Men det kan jag inte säga. Jag tror inte att han skulle förstå.

Så synd det är om alla tussilago som sticker upp genom snön säger jag. Jag och syster E är på väg hem efter träningen. Syster Stöd älskar snö. Hon åkte skidor i helgen. När alla andra klagar på snön är hon lika glad ändå.

Snöandet fortsätter. Jag tänker på Grekland. Jag tänker på Parga. Här sitter jag vid köksbordet med en kopp kaffe och tänker på Parga. Medan vintern rasar.
När Kalle fyllde 50 och hans bror 60 åkte vi på resa för att fira bröderna. Vi åkte till underbara Parga. Kalle fyllde 70 i helgen och nästa helg fyller storebror 80. Vi ska göra samma resa nu. Men Bertils fru himmelAnita fattas den här gången. Om 12 dagar åker vi till Parga. Till samma hotell.

Jag har två veckor på mig att tänka på Parga. Min dotter och svärdotter hjälper mig att tänka. Den här veckan packtänker jag. Nästa tvättar och packar jag.

Flingorna blir större och större och snön ligger vit på taken. Vilken perfekt dag. Att tänka på Grekland.


Vad gör man en snöig dag i maj. Man kan klä sig i en orkidé. Jag lånar Kalles födelsedagsblomma.

Ge inte upp kära blommor

  • 202 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
,
Så härligt att åka till Grekland. Där har jag varit många gånger men aldrig i Parga.nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
,
Där är lugnt och underbart💙nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229