Tålamod

Mormor ska gå hem säger Adam. Han är så underbart ärlig. Han menar alltid vad han säger. Inga konstiga omskrivningar som vuxna.

Vi har lekt hela dagen. Lekt i dockskåpet och kastat ballonger i taket. Släkt bränder och tittat på maskar. Och snurrat snurrat och snurrat. Adam älskar att få snurra i snurrstolen och han blir aldrig yr som jag.

För andra kvällen går jag nedför backen från Lilla berget till Lilla gatan. Nu väntar jag på att Sväris ska komma och hämta mig. Nu börjar helgen för oss. Matilda och jag är ledig måndag och tisdag. Då får patienterna klara sig utan henne och Adam utan mig och jag utan honom. Men bloggen tar aldrig semester. Att blogga är semester året runt.

Tänk om bastun i stugan blir färdig till Matildas och min helg. Då ska ni få bada bastu med mig här i bloggen.

Det blir sent i kväll innan vi kommer till Berge. Vi ska inte åka förrän halv tio i kväll. Men vi hinner fram innan solen går ner. Det är mulet men man kan ju tänka sig hur vackert det skulle varit. Så har julis första vecka gått.

Kusinbror börjar sin semester i morgon. Då kommer solen och värmen till Luleå. Kanske kommer den hit också. Man får ha tålamod.

Kalle och Sigge i långgräset i Berge. Hoppas ni är vakna i kväll när jag kommer

Östersunds nya medborgare har möte hos Matildas kompis Emelie

  • 164 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229