PÄ vÀg till stugan. Vi har med oss slÀpet pÄ slÀp sÄ Kalle kör sakta. Sigge Àr förstÄs med. Han skÀller dÀr bak i bilen. Det Àr gnistrande kallt. Vi hinner fram nÀr solen gÄr ned om en och en halvtimma. Son Fredrik hans kÀra och deras tvÄ katter Àr ocksÄ pÄ vÀg till stugan. Men de Àr redan i Mattmar. Perfekt dÄ hinner de elda i kaminen sÄ vi fÄr varmt och skönt.

Dotter Jenny jobbar idag pÄ Àldreboendet och barnbarnet Adam Àr pÄ förskolan pÄ Frösön. De fÄr jag trÀffa pÄ söndag. Jag Àr sÄ tacksam för att fÄ ha mina barn sÄ nÀra mig. Det Àr inte alla som fÄr det.

Det Àr min och Kalles tur att laga mat. Vi har dÄlig matfantasi sÄ det blir tacos med ÀlgköttfÀrs. Matilda och Fredrik lagade sydkoreansk mat med jÀmtlÀndsk Àlgkött förra helgen. SpÀnnande och otrolig gott. SÄ mycket det gÄr att göra av Àlgkött. Tack till jÀgarna Kalles storebror Bertil och son Fredrik. Tack ocksÄ Kalle som var med i laget.

Nu Àr vi i TrÄngsviken. Solen lyser pÄ sin vÀg ner. Vi möter ambulansen. Jag Àr sÄ tacksam att vi Àr sÄ friska som vi ÀndÄ Àr.

Mamma Àr pÄ gÄng hon med. TrÀnar med gÄbordet varje dag. Jag blir ompysslad hÀr pÄ boendet sÀger hon. I dag fick vi höra och sjunga julsÄnger. Mamma kan alla texter. Risgrynsgröt och skinksmörgÄs till lunch. NÀr personalen fÄr tid ska de följa henne upp och hÀlsa pÄ lillebror Ola pÄ vÄning fem.

Ha det julmysigt alla vĂ€nner 💙

LĂ„ngt dĂ€r borta skiner solen pĂ„ Åreskutan.

Vi kan den hÀr vÀgen man vi tröttnar aldrig

  • 214 visningar

Gillar

Kommentarer

passionÀrsliv
,
Tro det eller ej men det snöade hĂ€r tidigare. Favvo-J, han som heter Sixten kom och var helt snöig. Ville mysa och Ă€ta plĂ€ttar hos mm och mf innan teatergruppen. 💖
Snö pÄ maken blev det ingen sÄ klart.
nouw.com/passionÀrsliv
BlundaochsvÀlj
,
Grattis till snön 💙nouw.com/blundaochsvĂ€lj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229