Så tyst det plötsligt blev. Alla gick hem samtidigt. Morbror Ola åkte med kusin Erik och hans familj hem till boendet i Luleå. Mamma åkte med HKbuss till sitt boende. Torgny och Barbro gick hem. Magnus stannade en stund och vi tömde och fyllde en diskmaskin sedan åkte han hem till Bergnäset. Kvar är jag.

Äta nudlar dricka saft och nötter till efterrätt är ganska bekvämt och skönt. Jag äter framför bloggen så jag känner mig inte ensam.

Så trevligt födelsekalaskalas säger mamma när hon ringer. Ola var så pigg och glad och tårtorna så goda och syskonbarnbarnen så söta och snälla. Är farfar farfarsbror och farfarssyster syskon så konstigt är det verkligen så säger Lucas och Felicia. Är pappa och du och Magnus kusiner nämen är det så. Jag och mina syskonbarn försöker reda ut släktbanden. Det är inte lätt att förstå. Att deras farfar är deras pappas pappa och att min mamma är deras farfars syster. Att jag är kusin till deras pappa och barn till farfars syster.

Tänk att man är så många personer samtidigt. Livet är så fantastiskt. Kommer jag någonsin att förstå hur allt går till och var alla mirakel kommer ifrån. Vem jag är vem du är och varifrån vi kom. När allt kommer omkring är vi nog alla syskon. Egentligen.

Att mamma fick vänta en hel timme på försenad färdtjänst har hon glömt nu. Mamma och jag ska träffas imorgon och äta upp resterna av tårtan.

Jag har längtat efter den här stunden. Att få skriva ger mig mod och styrka. Men jag vill inte säga att jag är beroende. Av min blogg. Det är bara så att jag blir så ensam utan den. Jag är aldrig ensam när ni mina kära syskon finns.

Så mörkt det plötsligt blev. Dagens ljus kom och gick utan att jag märkte det.

Syskon 1 mamma Kerstin och morbror Ola
Syskon 2 kusinbarn Lucas och Felicia
Syskon 3 katterna Ture och Toulouse

  • 208 visningar
  • Nära Brännerivägen , Södra Sunderbyn

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
,
Oh du är så gullig,
med dina fina tankar och ord blir jag glad, känner att du blir en vän, fast vi bara träffas här. Och lite på min blogg. 💚💚💚
nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
,
Ja våra tankar möts💙kram!nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229