Kanske har du vaknat i gryningen och hört fågelsång. Legat och oroat dig för att saker ska hända och för att saker inte ska hända. Efter första kaffekoppen är natten glömd. Ljuset är här. Himlen är blå. Dagens namn är Liv. Ett vårnamn.
Idag väntar på mig. Hej då ropar Kalle från hallen. Om två minuter ska han vara på jobbet. Snart kan han vara långsam på morgonen. Om han vill. 1 maj då passionstiden börjar. Så kallar min bloggvän i Skåne den tiden. Hoppas den tiden går bra.
Om en vecka kommer dotter och barnbarn. I helgen ska jag göra fint i rummet där de ska bo. Son Fredrik och Kalle bar bord och sängar och skåp igår. Så skönt att slippa sängen som stod i vardagsrummet under vattenskadetiden. Svärdotter Matilda hjälpte mig med min IPhone. Krångliga saker som hon gör lätta åt mig. Klart du kan säger hon. Tänk nu Mary. Snart ska jag överraska Kalle med att kunna Swisha.
Nu har jag ätit frukost tagit min medicin och bloggat. Dags att möta vårdagen. Kom så stiger vi upp. Fort som ett swish

Glöm inte hjärtat

  • 131 visningar
  • Nära Frösön, Östersund

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
,
💟 Idag var vi uppe före tuppen. En minitur söderut.
Swish är super. Swishade fine pojkarna glasspengar igår så de kan bjuda kompisar idag när det är 1/2 priset på GB glass i pressbyrån.
nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
,
låter praktiskt💙
nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229