Dag två i mitt nya liv. Dagen efter Willys. Jag har drömt mardrömmar i natt. Skrikit och snurrat runt i sängen. Kalle har fått vakna flera gånger. Jag somnar om men det gör inte Kalle. Han ligger vaken i den ljusa natten. Ändå åker han till jobbet. Jag ska smyga in på hans jobb klistra över skylten jurist på rumsdörren och skriva pensionär. Annars får han bara nya jobb hela tiden.
I dag ska jag på Friskis med Syster Stöd. Jag ska ta det motionsband som är ledigt. Men jag hoppas förstås att mitt är ledigt. Sedan ska jag följa med Kalle på apoteket och hämta ut min medicin.
Sommaren fortsätter. Grön men lite kall och tjurig. Det blåser och är sju grader. Syrenernas tid är inte som jag tänkt mig. Så är det med det mesta. Det blir inte som man tänkt sig. Därför är livet så spännande.
Jag tar tre djupa andetag trycker tre gånger på mitt hjärta och stiger ut i tisdagen. Tillsammans med er alla.

Godmorgon 💙

  • 126 visningar
  • Nära Frösön, Östersund

Gillar

Kommentarer

Janet
Janet,
God morgon Maria fy så jobbigt med mardrömmar. Tror det var Willys som spöka men du ska se det blir bättre tyckte det var starkt gjort av dig. Man måste testa jag brukar tänka vad farligt kan hända. Min man har kört ut en runda på ärendena jag ligger med foten i högläge. Nu är min rädsla att gå på kryckor men jag måste ibland blir jag ledsen o då kommer det lite tårar för jag vill kunna mer det får ta sin tid. Man vill ju att allt ska va som innan men så lätt är inte livet alltid. Jag tänker på dig o så söt du är på bilden ovan. Vilka framsteg du har gjort. Kalle måste sluta jobba det är ju så skönt att va pensionär. Bara gå ut njuta av fågelsång o så har han ju fina du. Kram lycka till på gymmet idag.
Blundaochsvälj
,
Jag hoppas och trycker på mitt hjärta för att ditt ben snart ska bli bra! Varma tankar från mig💙nouw.com/blundaochsvälj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229