Nu har min iPhone släckt sitt ljus. Slut på laddning. Men jag har loggat in på bussens internet. Jag har 18 procent kvar att skriva på min iPad. Det är 16 grader här i Dorotea. Visst känns livet lättare på sommaren. Mamma tycker det. Hon får fler besök och kan gå ut på äldreboendets altan. På onsdag är det högläsning och på torsdag glassfest. Låter gott tycker jag. Hoppas de äldre i Gammelstad får soligt glassväder också.

Vi fortsätter på inlandsvägen med ny fräsch chaufför. Bara två och en halv timme kvar. Mina ögon blir ljusgröna när jag tittar ut.

Jämtlands län nu! Grattis till oss som bor där. Nu känns det nära. Så kul att komma hem igen. Kanske har jag fått post. Kanske är det ett blått brev. Kanske har Kalle lagat någon god mat. Min man läser min blogg så nu vet han vad jag hoppas på.

Det är vackert i Jämtland. Solen står ännu högt på himmelen. Visst är himmelen ett vackert ord. Vackrare än himlen. Jag ser vattendrag och röda stugor. Naturen har redan klätt sig midsommarfin.

Välkomna till Hoting. Här ska vi stanna till för av och påstigning. Bara 10 procent kvar. Men det går många ord på 10:procent

Mitt barnbarn har utvecklats mycket säger pedagogerna på förskolan. Mormor blir så stolt! Och se så stark han är.

Mormorsmor i Gammelstad ska få träffa Adam till midsommar. Hon längtar så.

Nu lämnar vi Hoting och kör mot Strömsund. Det är bäst vi slutar här. Så jag har laddning nog för att publicera inlägget.

Vi ses i Östersund. Då ska vi äntligen få sträcka på benen.

Nej nu tappade jag kontakten med er. Men tack så jättemycket för ressällskapet. Det vore så tråkigt att åka hela vägen ensam

  • 162 visningar
  • Nära Fröjavägen B, Frösön

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
,
Hoppas du är hemma nu (kl 23.32) och fått krama killarna på Lilla gatan!💚nouw.com/passionärsliv
Blundaochsvälj
,
IP: 82.99.3.229